Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Branza Si Migdale

Ingrediente
300 g faina, 250 g unt, 250 g zahar, 150 g migdale macinate, 4 oua, sare, 750 g branza de vaci, un pachetel budinca de vanilie, o lingura coaja de lamaie rasa, 50 ml smantana, 100 g miere, 100 g migdale feliate

Preparare
Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de budinca, 3 oua, 150 g zahar si coaja de lamaie. 2/3 din aluat se intinde intr-o forma de tort unsa cu grasime, se imbraca marginea apoi se pune branza. Se acopera cu restul de aluat si se coace 45 min. Smantana se fierbe cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si se mai continua coacerea 15 min.

Servire
Se serveste rece taiate felii ca tortul.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Negresa De Post
Prajitura Cu Crema De Cafea
Lacrima De Elefant
Prajitura Cu Dulceata
Prajitura Cu Mere Felii
Prajitura Cu Fidea
Ecler Miha
Prajitura Transilvania Cu Mere
Portocale Glasate
Prajitura Cu Marmelada
Muffins Cu Smintina
Galuste Cu Prune
Prajitura Iulia
Papanasi Aromati
Betisoare Cu Nuci
Prajitura Cu Caise Si Mac
Prajitura Ileana
Ciocolata Alba
Prajitura Mozaic
Prajitura Glazurata
 

Top Retete Culinare