Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Branza Si Migdale

Ingrediente
300 g faina, 250 g unt, 250 g zahar, 150 g migdale macinate, 4 oua, sare, 750 g branza de vaci, un pachetel budinca de vanilie, o lingura coaja de lamaie rasa, 50 ml smantana, 100 g miere, 100 g migdale feliate

Preparare
Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min. Branza de vaci se amesteca cu praful de budinca, 3 oua, 150 g zahar si coaja de lamaie. 2/3 din aluat se intinde intr-o forma de tort unsa cu grasime, se imbraca marginea apoi se pune branza. Se acopera cu restul de aluat si se coace 45 min. Smantana se fierbe cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si se mai continua coacerea 15 min.

Servire
Se serveste rece taiate felii ca tortul.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Visine Si Lapte
Prajitura Zebra
Prajitura Cu Ciocolata
Prajitura Cu Mere Rase
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Rulada De Lamiie
Rulada Cu Miere Si Gris
Prajitura Tatiana
Madlene
Negresa Simpla
Cabana
Tiramisu Original Italian
Prajitura Cu Biscuiti
Tarta Cu Pere Si Migdale
Scoarta Cu Nuca
Prajitura Simpla Cu Caise
Prajitura De Malai
Prajitura Cu Mere Si Smintina
Ochi De Pisica
 

Top Retete Culinare