Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada Iulia

Ingrediente
Blatul: 6 oua, 150 gr miere, 30 gr cacao, 1 plic zahar vanilat, 80 gr faina si 1/2 dintr'un plic de praf de copt.

Preparare
Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao, faina si albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava unsa bine cu margarina sau unt si tapetata cu faina.(Atentie nu prea multa faina)

Servire
Merge foarte bine cu un pic de frisca, dar mancata cu grija: este foarte grea, dar este un deliciu!

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Nuga De Zahar Ars
"turo Rudi"
Pesmeti De Malai
Placintele Cu Visine
Nussbrot
Prajitura Mirinda
Prajitura Cu Mere Aromata
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Prajitura Carte Noire
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Baclava Turceasca
Tarta Cu Prune Uscate
Ursuleti
Delicatese Cu Cocos
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Ochi De Monstrulet
Tarta Cu Bezea
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Mere In Albus
 

Top Retete Culinare