Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada Iulia

Ingrediente
Blatul: 6 oua, 150 gr miere, 30 gr cacao, 1 plic zahar vanilat, 80 gr faina si 1/2 dintr'un plic de praf de copt.

Preparare
Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao, faina si albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava unsa bine cu margarina sau unt si tapetata cu faina.(Atentie nu prea multa faina)

Servire
Merge foarte bine cu un pic de frisca, dar mancata cu grija: este foarte grea, dar este un deliciu!

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Struguri
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Mingiute Cu Visine
Chec De Portocale
Prajitura Furnicuta
Prajitura De Martipan
Carti De Joc
Mere Pe Canapea
Ochi De Monstrulet
Mere Coapte
Cremsnit Cu Visine
Prajitura Cu Prune
Tarta Dubla Cu Visine Si Caise
Nuga
Placintele Cu Visine
Prajitura Hilda
Bezele Cu Lamaie
Piine De Albus
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Prajitura Fina Fara Faina
 

Top Retete Culinare