Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Negresa

Ingrediente
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie

Preparare
Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos.

Servire
Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Metru
Prajitura Cu Crema De Nuci
Prajitura De Malai
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Triunghiuri Cu Nuca
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Piinisoare Imbracate In Bezea
Prajitura Cu Miere
Eclere Cu Ciocolata Si Banane
Portocale In Pijama
Papanasi Cu Mere
Prajitura Cu Lamiie
Blute Cu Nuca De Cocos
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Turta Dulce
Prajitura Fina Cu Mac
Fagure Tiganesc
Prajitura Spornica
 

Top Retete Culinare