Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Negresa

Ingrediente
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie

Preparare
Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos.

Servire
Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Ness
Muffins Cu Cacao Si Brinza Philadelphia
Prajitura Greta Garbo
Patrate Cu Brinza De Vaca
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Baclava
Mozartkugeln
Prajitura Crocanta Cu Mere
Ciocolata
Nuci Umplute
Savarina Suedeza
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Prajitura Cu Mere
Thumbprint Cookies (prajituri Cu Gem)
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Rulou Cu Dovleac
Bezele Cu Lamaie
Cornulete Cu Smintina Si Rahat
Prajitura Frageda Cu Mere
Tarta Cu Pere
 

Top Retete Culinare