Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Negresa

Ingrediente
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie

Preparare
Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos.

Servire
Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Painea Episcopului
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Bulgari De Zapada
Trufe Cu Ciocolata
Prajitura Hilda
Bounty
Cremsnit
Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura Cu Vanilie
Tarta Cu Zmeura
Prajitura "desteapta"
Fagure Tiganesc
Nussbrot
Prajiturele Pentru Ceai
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Mandica
Prajitura Cu Albus
Cornete Cu Nuca
Prajitura Durere
 

Top Retete Culinare