Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Negresa

Ingrediente
250 g margarina, 500 g zahar, 5 linguri cu cacao, 1 cana cu lapte, 4 oua, 200 g faina, 1 pachet praf de copt, nuci, rom , ciocolata, coaja de lamaie

Preparare
Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste ea glazura si se poate presara nuca de cocos.

Servire
Se poate insiropa inainte de punerea glazurii cu un sirop din 200 ml apa, 7 linguri de zahar, zahar vanilat. Se pun la fiert pentru un gust mai bun, se poate carameliza zaharul si se adauga apa, se da un clocot.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Scoarta Cu Nuca
Prajitura Cu Mere Insiropata
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara
Placinta Americana De Mere
Vieneza
Mingiute Cu Visine
Prajitura Cu Brinza
Tiramisu I
Prajitura Nuca Cu Crema
Prajitura Fina Fara Faina
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Savarina Olexiuc
Tarta Cu Mere Si Bezea
Rulada Cu Nuca De Cocos
Ochi De Monstrulet
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Prajitura Cu Crema De Cafea
Colomba De Paste
 

Top Retete Culinare