Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Greta Garbo
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Prajitura Carte Noire
Savarina Cu Frisca De Albus
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Scutecele Domnului
Carti De Joc
Tarta Cu Bezea
Prajitura "desteapta"
Prajitura Cu Crema De Banane
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Prajitura Berlineza
Tiramisu I
Rulada Cu Miere Si Gris
Prajitura Glazurata
Cremes Nemtesc
Sarlota De Ciocolata
Prajitura De Craciun
Prajitura Cu Brinza Si Budinca De Vanilie
Prajitura-spuma
 

Top Retete Culinare