Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Mascota
Prajitura Cu Cirese
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Lacrima De Elefant
Muffins Cu Scortisoara
Nussbrot
Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Prajitura Inteligenta
Savarina Cu Pesmet
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Genoise
Rulada Cu Mac
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Saratele Cu Chimen
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura De Craciun
Prajitura Marmorata Cu Fructe
 

Top Retete Culinare