Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Branza Dulce Si Budinca
Cremsnit Cu Visine
Rulada De Lamiie
Prajitura Cu Bezea
Praline Cannelle
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Tarta Cu Ciocolata Si Menta
Placinta Cu Branza Dulce Si Stafide
Prajitura Caramel
"turo Rudi"
Bohema
Placinta Cu Iaurt
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Turtite Cu Alune Si Curmale
Cataif Cu Frisca
Prajiturele Cu Castane
Strudel Cu Mere
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Papanasi Prajiti In Untura
 

Top Retete Culinare