Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Mere Felii
Rulada Cu Miere Si Gris
Corabioare
Placintele Cu Visine
Prajituri Schwarzwald
Ciocolata Alba
Delicioasa
Prajitura Hilda
Muffins-aperitiv
Galuste Cu Prune Cu Aluat Cu Gris
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Prajitura Kety
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Prajitura Cu Zmeura
Prajitura Cu Pere Si Glazura
Senatori
Cornete Cu Nuca
Bulgari De Zapada
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Prajitura Cu Mere Si Migdale
 

Top Retete Culinare