Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Fursecuri Cu Nuci
Plicuri Cu Visine
Tarta Exotica
Muffins Cu Smintina
Prajitura Ieftina Cu Mere
Prajitura Cu Biscuiti
Mere Prajite In Aluat
Painea Episcopului
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Delicioasa
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Bomboane Rafaello
Muffins Cu Scortisoara
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Prajitura Bucuresti
Prajitura Raphaelo
Prajitura Cu Crema
Savarina Cu Pesmet
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura "alba Ca Zapada"
 

Top Retete Culinare