Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Prajitura De Post
Ochi De Monstrulet
Cartofi
Tarta Cu Ciocolata Si Menta
Prajitura Inteligenta
Baclava Cu Lamiie
Prajitura Cu Parfum De Vanilie
Mere Prajite In Aluat
Prajitura Kety
Prajitura De Castane
Prajiturele "de Nisip"
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Pesmeti De Malai
Albinita
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Cu Mere Si Cafea
Tarta Cu Struguri
Arlechin
Placintele Cu Visine
 

Top Retete Culinare