Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Revent

Ingrediente
Aluat: 300 g faina, 150 g unt rece, 70 g zahar, un ou, un praf de sare. Umplutura: 450 g revent, 5 oua, 500 g branza de vaci, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar pudra.

Preparare
Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Chifle Dulci
Prajitura De Craciun
Valurile Dunarii
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Prajitura Cu Caise
Prajitura "petre "
Tarta Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Smintina
Savarina Suedeza
Prajitura Zoe
Desert Din Dovleac
Prajitura Spornica
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Prajitura Raphaelo
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Prajitura Cu Branza Dulce Si Budinca
Coltunasi Cu Magiun
Prajitura Din Mere Si Brinza De Vaca
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
 

Top Retete Culinare