Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cirese In Aluat

Ingrediente
½ kg. cirese pietroase, 3 linguri faina, 3 linguri bere, 1 lingura untdelemn, 2 linguri zahar pudra, 2 oua, grasime pentru prajit

Preparare
Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara si se prajesc in grasimea incinsa (ca gogosile). Se scurg (pe hirtie sugativa sau pe o punga de hirtie) si se pudreaza cu zahar vanilat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Mosaic
Tarta Cu Pere Si Migdale
Prajitura Inteligenta
Prajitura Cu Smochine
Prajituri Tosca
Negresa
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Papanasi Moldovenesti
Cornete Cu Nuca
Prajitura Cu Parfum De Vanilie
Prajitura In Trei Culori
Papanasi Prajiti In Untura
Triunghiuri Cu Mere
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Tarte Cu Capsuni
Prajiturele "de Nisip"
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Prajitura Cu Lamiie
 

Top Retete Culinare