Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cirese In Aluat

Ingrediente
½ kg. cirese pietroase, 3 linguri faina, 3 linguri bere, 1 lingura untdelemn, 2 linguri zahar pudra, 2 oua, grasime pentru prajit

Preparare
Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara si se prajesc in grasimea incinsa (ca gogosile). Se scurg (pe hirtie sugativa sau pe o punga de hirtie) si se pudreaza cu zahar vanilat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Cocos
Prajitura Melania
Cataif
Bulgari De Zapada Cu Fructe
Prajiturele "de Nisip"
Gofrete
Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Cartofi De Ciocolata
Tarta Cu Mere
Rulada Cu Fructe De Padure
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Elmi
Cartofi De Biscuiti
Strudel Cu Mere
Pirogi
Prajitura Rapida
Prajitura Americana Cu Ciocolata
 

Top Retete Culinare