Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Caise Si Migdale

Ingrediente
Blat: 500 g faina,un pachet drojdie uscata, 250 ml lapte, 80 g zahar, 2 oua, 100 g unt moale. Deasupra: 1 kg caise decojite, 50 g migdale tocate mare, 3 linguri gem de caise.

Preparare
Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar si 3 linguri faina. Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul moale, zaharul si faina. Se lasa coca 45 min la dospit apoi se intinde in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se pun deasupra caisele si se coace 45-50 min la foc potrivit. Se unge prajitura calda cu gem si se presara cu migdale. Se lasa sa se raceasca complet in tava inainte de a fi taiata.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fructe
Portocale In Halat
Garoafe
Cremes Nemtesc
Mere In Albus
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Prajitura De Post
Minciunele
Nussbrot
Prajitura Cu Mere Sferturi
Bohema
Tarta Cu Zmeura
Mandica
Ursuleti
Colomba De Paste
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Pupi
Cirese In Aluat
Ecleruri
Placinta Cu Poalele In Brau
 

Top Retete Culinare