Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Tatiana

Ingrediente
Blat:7 oua, 7 linguri zahar tos, 7 linguri faina,7 linguri ulei,1 lingura rom sau zeama lamaie, coaja de lamaie, praf de copt Crema:1 cana zahar tos,1 cana miez nuca macinata,1 cana biscuiti mai tari macinati,2 linguri cacao,1 paharel rom sau esenta de ro

Preparare
Blatul:se separa albusurile de galbenusuri; galbenusurile se amesteca cu uleiul ca o maioneza; albusurile se bat spuma cu mixerul sau cu telul, se adauga zaharul impreuna cu romul sau zeama de lamaie, se bat in continuare pana se ridica din nou spuma, se adauga galbenusurile si apoi faina si praful de copt cernute. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se introduc in cuptorul incins la foc mijlociu. 20 de min nu se deschide cuptorul. Crema: se amesteca nucile, biscuitii, cacaoa si untul. Apa se da in clocot si se adauga peste celelalte ingrediente. Se omogenizeaza crema si se amesteca cu romul. Blatul dupa ce s-a racit se taie in doua pe orizontala si se pune toata crema. Se poate orna cu frisca sau glazura de ciocolata.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Prajitura Crocanta Cu Mere
Tiramisu Original Italian
Prajitura Cu Scortisoara
Tarta Cu Prune
Lokma
Rulada Cu Nuca De Cocos
Mazurca
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Portocale In Halat
Prajitura Inteligenta
Prajitura Cu Fructe
Bocelute Cu Brinza
Prajitura Mirela
Alcazar
Ochi De Monstrulet
Prajitura Cu Afine
 

Top Retete Culinare