Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Tatiana

Ingrediente
Blat:7 oua, 7 linguri zahar tos, 7 linguri faina,7 linguri ulei,1 lingura rom sau zeama lamaie, coaja de lamaie, praf de copt Crema:1 cana zahar tos,1 cana miez nuca macinata,1 cana biscuiti mai tari macinati,2 linguri cacao,1 paharel rom sau esenta de ro

Preparare
Blatul:se separa albusurile de galbenusuri; galbenusurile se amesteca cu uleiul ca o maioneza; albusurile se bat spuma cu mixerul sau cu telul, se adauga zaharul impreuna cu romul sau zeama de lamaie, se bat in continuare pana se ridica din nou spuma, se adauga galbenusurile si apoi faina si praful de copt cernute. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se introduc in cuptorul incins la foc mijlociu. 20 de min nu se deschide cuptorul. Crema: se amesteca nucile, biscuitii, cacaoa si untul. Apa se da in clocot si se adauga peste celelalte ingrediente. Se omogenizeaza crema si se amesteca cu romul. Blatul dupa ce s-a racit se taie in doua pe orizontala si se pune toata crema. Se poate orna cu frisca sau glazura de ciocolata.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Banane Mamdazi
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Ieftin Si Rapid
Rafaello
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Prajitura Melania
Tarta De Piersici
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Tarta Cu Lamiie Verde
Kazan Dibi
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Rulada Cu Miere Si Gris
Prajitura Cu Nuca Si Pesmet
Mandica
Tiramisu I
Strudel Cu Mere
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Blute Cu Nuca De Cocos
Ciocolata Alba
 

Top Retete Culinare