Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tiramisu I

Ingrediente
3 oua,4 linguri zahar, 250 g brinza Mascarpone, 250 ml espresso, 6 cl Vermut alb, 200 g piscoturi, ceva cacao

Preparare
Se amesteca cafeaua rece cu vermutul si se toarna intr-o tavita mica dar destul de larga ca sa incapa la inmuiat piscoturile. Se ia o tava din sticla cu capac si se aseaza jumatate din cantitatea de piscoturi inmuiate scurt in acest amestec de mai sus.Separati albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se bat cu cele 4 linguri de zahar pina se obtine o crema albicioasa si tare. Separat se bat albusurile spuma.In crema de la galbenusuri se pune brinza (asa lingura cu lingura) si se bate pina se omogenizeaza complet. Folositi mixerul altfel vai de minuta voastra! Apoi se adauga si albusurile spuma si bateti inca un pic pina s-au incorporat si ele. Si gata crema!Adaugati jumatate din crema in tava peste piscoturile inmuiata, apoi mai puneti si ultimul rind de piscoturi pe care la fel le inmuiati in cafea, si la sfirsit iar crema si pudrati totul cu cacao din belsug. Se pune capacul de la tava si se baga la frigider pentru minim 2 ore.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cuburi Cu Ciocolata
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Prajitura Cu Rom
Prajitura Greta Garbo
Prajitura Mosaic
Tarta Cu Pere Si Smochine
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Prajituri Cu Mandarine
Prajitura Porumbita
Pricomigdale Cu Ciocolata
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
Prajitura Frageda Cu Mere
Baclava Turceasca
Muffins Cu Martipan
Prajitura Trandafir
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Caise
Prajitura Cu Martipan Si Pere
 

Top Retete Culinare