Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tiramisu I

Ingrediente
3 oua,4 linguri zahar, 250 g brinza Mascarpone, 250 ml espresso, 6 cl Vermut alb, 200 g piscoturi, ceva cacao

Preparare
Se amesteca cafeaua rece cu vermutul si se toarna intr-o tavita mica dar destul de larga ca sa incapa la inmuiat piscoturile. Se ia o tava din sticla cu capac si se aseaza jumatate din cantitatea de piscoturi inmuiate scurt in acest amestec de mai sus.Separati albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se bat cu cele 4 linguri de zahar pina se obtine o crema albicioasa si tare. Separat se bat albusurile spuma.In crema de la galbenusuri se pune brinza (asa lingura cu lingura) si se bate pina se omogenizeaza complet. Folositi mixerul altfel vai de minuta voastra! Apoi se adauga si albusurile spuma si bateti inca un pic pina s-au incorporat si ele. Si gata crema!Adaugati jumatate din crema in tava peste piscoturile inmuiata, apoi mai puneti si ultimul rind de piscoturi pe care la fel le inmuiati in cafea, si la sfirsit iar crema si pudrati totul cu cacao din belsug. Se pune capacul de la tava si se baga la frigider pentru minim 2 ore.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Baclava
Prajitura "zi Si Noapte"
Prajitura Cu Nuci
Cornulete Cu Marmelada
Prajitura Cu Dulceata
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Rulada Iulia
Bezele Cu Cafea
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Piinisoare Imbracate In Bezea
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Rulada Cu Frisca
Lokma
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Prajitura Cu Stafide
 

Top Retete Culinare