Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bounty

Ingrediente
Blat: 150 g unt, 150 g zahar, un ou, 50 ml lapte, 250 g faina, o lingura cacao. Crema 1: 6 albuse spuma cu 250 g cocos, 250 g zahar Crema 2: 6 galbenuse, 12 linguri zahar pudra, un pachet de unt.

Preparare
Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul pe aburi pina avem o crema consistenta. Se lasa sa se raceasca si se incorporeaza untul in acest amestec. Peste prajitura rece se toarna acesta crema. Se presara cu nuca de cocos si se da la rece.

Durata
1 h5 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Orez Si Fructe
Prajitura Lia
Prajitura Cu Ciocolata
Ochi De Pisica
Prajiturele "de Nisip"
Prajitura Cu Cocos
Prajitura Durere
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Prajitura Cu Scortisoara
Galuste Cu Capsuni
Muffins Cu Coniac
Prajitura Cu Ness
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
Bezele
Prajitura Cu Portocale
Ecler Miha
Rulada De Lamiie
Muffins Cu Scortisoara
Rulada Cu Crema De Ciocolata
Cirese In Aluat
 

Top Retete Culinare