Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Madelaine

Ingrediente
4 oua, 100 g unt, 150 g faina, 100 g zahar, 15 ml rom, 50-100 g stafide, 1 zahar vanilat, 50 g nuci tocate

Preparare
Se ung bine cu margarina si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata. Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intareste ca o zapada. Galbenusurile si untul se amesteca de 4-5 ori dupa care se amesteca cu toata faina de 9-10 ori. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc mijlociu cca 25-30 min. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pricomigdale Cu Ciocolata
Ciocolata Alba
Triunghiuri Cu Marmelada
Sarlota Cu Prune
Napolitane
Gateu A L`anglais
Lacrima De Elefant
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Cremsnit
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Fructe Uscate In Foetaj
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Prajitura Cu Iaurt
Prajitura Cu Cartofi
Prajitura Cu Vanilie
Prajitura Rulata
Tarta Cu Struguri
Pesmeti De Malai
Prajitura Cu Dulceata
Prajitura Cu Struguri
 

Top Retete Culinare