Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Madelaine

Ingrediente
4 oua, 100 g unt, 150 g faina, 100 g zahar, 15 ml rom, 50-100 g stafide, 1 zahar vanilat, 50 g nuci tocate

Preparare
Se ung bine cu margarina si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata. Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intareste ca o zapada. Galbenusurile si untul se amesteca de 4-5 ori dupa care se amesteca cu toata faina de 9-10 ori. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc mijlociu cca 25-30 min. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tiramisu Cu Brinza Mascarpone
Branzoaica Cu Afine
Nuga De Zahar Ars
Minciunele
Prajitura Cu Miere
Prajitura Cu Fidea
Tiramisu Original
Pasca Poloneza
Piinisoare Imbracate In Bezea
Rulada Iulia
Strudel Cu Mere Foarte Simplu
Rulada Cu Banane
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Tarte Cu Struguri
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Cu Caise Si Mac
Rulada Cu Crema De Ness
Piine De Albus
 

Top Retete Culinare