Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Madelaine

Ingrediente
4 oua, 100 g unt, 150 g faina, 100 g zahar, 15 ml rom, 50-100 g stafide, 1 zahar vanilat, 50 g nuci tocate

Preparare
Se ung bine cu margarina si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata. Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intareste ca o zapada. Galbenusurile si untul se amesteca de 4-5 ori dupa care se amesteca cu toata faina de 9-10 ori. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc mijlociu cca 25-30 min. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Prajitura Cu Mere De Post
Cornulete Cu Smintina Si Rahat
Papanasi Cu Mere
Muffins Cu Nuci
Prajitura Cu Crema De Banane
Cornulete Cu Bors
Minciunele
Placinta Cu Branza
Piinisoare Imbracate In Bezea
Inimi De Ciocolata
Placintele Cu Visine
Bavarois De Vanilie
Muffins Cu Martipan
Prajitura Cu Fidea
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Savarina Suedeza
Prajitura Bucuresti
 

Top Retete Culinare