Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Madelaine

Ingrediente
4 oua, 100 g unt, 150 g faina, 100 g zahar, 15 ml rom, 50-100 g stafide, 1 zahar vanilat, 50 g nuci tocate

Preparare
Se ung bine cu margarina si se tapeteaza cu faina 24 forme mici de tarte cu marginea ondulata. Intr-o tigaita se topeste untul si se lasa la o parte sa se racesca. Stafidele se amesteca cu faina, zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intareste ca o zapada. Galbenusurile si untul se amesteca de 4-5 ori dupa care se amesteca cu toata faina de 9-10 ori. Se umple jumatate din fiecare forma cu compozitia obtinuta si se presara cu nuci. Se coace la foc mijlociu cca 25-30 min. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Bezele Cu Cafea
Rulada Cu Capsuni
Lokma
Prajitura Cu Crema De Vanilie
Prajitura Cu Cirese
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Ecleruri
Prajitura Olguta
Corabioare
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
Rafaelo
Negrute
Prajitura Fina Cu Mac
Prajitura "giorgiana"
Rulada De Lamiie
Trufe
Alba Ca Zapada
Prajitura Cu Pere Si Glazura
Rulada Cu Nuca
Rulada De Ciocolata
 

Top Retete Culinare