Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Colomba De Paste

Ingrediente
700 g de faina, 100 ml lapte, 200 gr. unt, 150 gr. zahar. 6 galbenusuri, 150 gr. fructe glasate sau 100 gr. ciocolatã fondanta, 25 gr. drojdie de bere, 80 gr. migdale cojite, coaja rasa de la o lamiie, putina sare, zahar tos

Preparare
Se pregateste un aluat cu faina, drojdia farimitata in putina apa, galbenusurile si 100 gr. de unt moale, zaharul, coaja rasa de limiie, sarea si laptele caldut. Se lasa sa se dospeasca cam o jumatate de ora, apoi se mai framinta aluatul adaugind untul rimas, ciocolata sau fructele glasate. Se pune intr-o forma de porumbel si se mai lasa sa se dospeasca o jumatate de ora. Se unge cu un galbenus si se presara zaharul tos si migdalele. Se pune la cuptorul incins (190 °C) 20 de minute, apoi se acopera cu hirtie de cuptor si, in sfirsit, se mai coace 20-25 de minute.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Cu Pere
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Delicioasa
Prajitura "zi Si Noapte"
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Prajitura Cu Vanilie Si Lapte
Alb-negru
Chec De Portocale
Prajitura Cu Caise
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Prajitura De Mere Cu Glazura
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Prajitura Mirinda
Tarta Cu Pere Si Migdale
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Stelute Cu Scotisoara
Patrate Cu Crema De Migdale
Elmi
 

Top Retete Culinare