Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Colomba De Paste

Ingrediente
700 g de faina, 100 ml lapte, 200 gr. unt, 150 gr. zahar. 6 galbenusuri, 150 gr. fructe glasate sau 100 gr. ciocolatã fondanta, 25 gr. drojdie de bere, 80 gr. migdale cojite, coaja rasa de la o lamiie, putina sare, zahar tos

Preparare
Se pregateste un aluat cu faina, drojdia farimitata in putina apa, galbenusurile si 100 gr. de unt moale, zaharul, coaja rasa de limiie, sarea si laptele caldut. Se lasa sa se dospeasca cam o jumatate de ora, apoi se mai framinta aluatul adaugind untul rimas, ciocolata sau fructele glasate. Se pune intr-o forma de porumbel si se mai lasa sa se dospeasca o jumatate de ora. Se unge cu un galbenus si se presara zaharul tos si migdalele. Se pune la cuptorul incins (190 °C) 20 de minute, apoi se acopera cu hirtie de cuptor si, in sfirsit, se mai coace 20-25 de minute.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Papanasi Prajiti
Tarte Cu Capsuni
Mozartkugeln
Prajitura Cu Gris
Baclava Turceasca
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
Alcazar
Tarta Cu Mere In Aluat De Foi
Prajiturea Cu Ness
Prajitura Cu Cartofi
Lacrima De Elefant
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Pandispan Cu Marmelada
Prajitura Cu Branza Dulce Si Budinca
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Crema De Banane
Placinta Cu Mere (daneza)
Tarta Cu Mure
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
 

Top Retete Culinare