Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Colomba De Paste

Ingrediente
700 g de faina, 100 ml lapte, 200 gr. unt, 150 gr. zahar. 6 galbenusuri, 150 gr. fructe glasate sau 100 gr. ciocolatã fondanta, 25 gr. drojdie de bere, 80 gr. migdale cojite, coaja rasa de la o lamiie, putina sare, zahar tos

Preparare
Se pregateste un aluat cu faina, drojdia farimitata in putina apa, galbenusurile si 100 gr. de unt moale, zaharul, coaja rasa de limiie, sarea si laptele caldut. Se lasa sa se dospeasca cam o jumatate de ora, apoi se mai framinta aluatul adaugind untul rimas, ciocolata sau fructele glasate. Se pune intr-o forma de porumbel si se mai lasa sa se dospeasca o jumatate de ora. Se unge cu un galbenus si se presara zaharul tos si migdalele. Se pune la cuptorul incins (190 °C) 20 de minute, apoi se acopera cu hirtie de cuptor si, in sfirsit, se mai coace 20-25 de minute.

Durata
3 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Ecler Miha
Prajitura Rodica
Piersici
Gerbeaud Cu Miere
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Muffins Cu Scortisoara
Cabana
Prajitura "zi Si Noapte"
Prajitura Cu Visine
Tarte Cu Struguri
Prajitura Cu Crant
Prajitura In Trei Culori
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Prajitura Alba
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Mirinda
Prajitura Cu Nuca Si Pesmet
Tiramisu Original Italian
Chifle Dulci
Prajitura Cu Mere Si Vin
 

Top Retete Culinare