Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placintele Cu Brinza

Ingrediente
Aluatul: 500 gr. faina, 2 linguri ulei, 20 gr. drojdie, lapte cit cuprinde, 1 ceasca smintina, putina sare; Umplutura: 300 gr. brinza de burduf sau telemea, 2 oua, 2 legaturi de marar tocat marunt

Preparare
Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul. Se intind apoi foi rotunde de marimea unei farfurii. In mijlocul fiecareia, se pune cite o lingura de umplutura, se indoaie foaia, se preseaza cu degetele pe margine sa se lipeasca bine. Se coc in uleiul incins, pe ambele parti. Umplutura se prepara amestecind brinza cu ouale si mararul. Placintelele, dupa ce s-au copt, se ung cu smintina si se pun una peste alta sa se fragezeasca.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Caise
Triunghiuri Cu Mere
Mazurca
Prajitura Cu Banane Daniela
Fagure Tiganesc
Patrate Cu Brinza De Vaca
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Prajitura Cu Fructe
Prajitura Cu Smochine
Tarta Cu Fructe
Elmi
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Prajitura In Trei Culori
Coronite Cu Alune
Prajitura Porumbita
Sarlota Cu Prune
Prajitura Kety
 

Top Retete Culinare