Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ecler Miha

Ingrediente
Aluatul: 2 cani apa, 2 cani faina, 1 cana ulei, 1 varf cutit sare, 8 oua mici sau 7 mari. Crema: 1l lapte, o cana si jumatate de zahar, o cana si jumatate faina, patru oua, vanilie, un pachet margarine. Glazura: 2 pungi glazura de la Dr.Qetker

Preparare
Aluatul: apa uleiul si sarea se pun la clocotit, cand clocoteste se adauga faina apoi se ia de pe foc si se amesteca foarte bine cu telul. Cand s-a racit se adauga oale pe rand. (dupa fiecare ou se amesteca foarte pine abia cand sa incorporat tot se adauga si urmatorul ou.) Se unge o tava cu ulei, se fac bastonase, se da la foc iute. Dupa ce se coc se taie pe lateral pentru a avea pe unde introduce crema. Crema: Se pune laptele la fiert, separat se bate zaharul, oale, vanilia si faina. Cand laptele fierbe se adauga aceasta compozitie si amesteca cu telul (repede pentru a nu se forma cocoloase). Dupa ce s-a omogenizat se ia de pe foc se adauga margarina si apoi se da la rece. Glazura: eu o folosesc pe cea de la Dr.Qetker e foarte buna.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Langosi
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Nuca Si Pesmet
Rulouri Cu Marmelada
Prajitura Bucuresti
Bezele Cu Lamaie
Prajitura De Mere Cu Glazura
Prajituri Schwarzwald
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Cornulete Cu Marmelada
Prajitura Cu Lamiie
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Muffins Cu Scortisoara
Ciupercute
Prajitura Cu Fanta
Prajitura Cu Miere De Albine
Desert Din Dovleac
Scutecele Domnului
Savarina Olexiuc
 

Top Retete Culinare