Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

"turo Rudi"

Ingrediente
500 gr. branza de vaci nesarata (dulce), 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri zahar, 0,2 litri smantana, 1 pachetel, gelatina pt gatit, putina coaja rasa de portocala, ciocolata amaruie "menaj" pt final

Preparare
Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se poate forma cilindrele avand partea de sus "taita" si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si aceste cindre se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Marmorata Cu Fructe
Ecler Cu Crema Cacao Si Frisca
Muffins Cu Martipan
Prajitura Rudy
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Placinta Cu Branza Dulce Si Stafide
Prajitura Amandina
Prajitura Cu Vanilie
Negrute
Brinzoaice
Strudel Cu Visine
Muffins Cu Scortisoara
Biscuiti Cu Crema Ness
Prajitura Cu Nuci
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Pasca Poloneza
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Prajitura De Mere Weight Watchers (fara Foc)
 

Top Retete Culinare