Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

"turo Rudi"

Ingrediente
500 gr. branza de vaci nesarata (dulce), 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri zahar, 0,2 litri smantana, 1 pachetel, gelatina pt gatit, putina coaja rasa de portocala, ciocolata amaruie "menaj" pt final

Preparare
Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se poate forma cilindrele avand partea de sus "taita" si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si aceste cindre se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Prajitura Cu Caise
Portocale In Halat
Prajitura Emma
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Lacrima De Elefant
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
Savarina
Alb-negru
Praline Cannelle
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura Angelica
Cartofi De Ciocolata
Mascota
Prajitura Cu Malai Si Drojdie
Prajitura Cu Bezea
Prajitura Cu Nuci Si Lamiie
Bomboane Rafaello
Prajitura Zeilor
Chec De Portocale
 

Top Retete Culinare