Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

"turo Rudi"

Ingrediente
500 gr. branza de vaci nesarata (dulce), 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri zahar, 0,2 litri smantana, 1 pachetel, gelatina pt gatit, putina coaja rasa de portocala, ciocolata amaruie "menaj" pt final

Preparare
Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se poate forma cilindrele avand partea de sus "taita" si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si aceste cindre se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Scutecele Domnului
Melcisori Cu Mere
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Tarte Cu Struguri
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Tatiana
Tiramisu I
Prajituri Tosca
Rulada Cu Banane
Tarta Cu Mure
Mere Pe Canapea
Prajitura Cu Crema De Lapte
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura Cu Mere Si Migdale
Prajitura Cu Vanilie
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Tarta Cu Lamiie Verde
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Placintele Cu Visine
 

Top Retete Culinare