Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

"turo Rudi"

Ingrediente
500 gr. branza de vaci nesarata (dulce), 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri zahar, 0,2 litri smantana, 1 pachetel, gelatina pt gatit, putina coaja rasa de portocala, ciocolata amaruie "menaj" pt final

Preparare
Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se poate forma cilindrele avand partea de sus "taita" si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si aceste cindre se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Diplomat
Sarailie
Mere Pe Canapea
Placinta Americana De Mere
Cornulete Cu Smintina Si Rahat
Bomboane Rafaello
Kokosbullar / Graddbullar
Mozartkugeln
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Prajitura Cu Blat De Albus
Rulouri Cu Marmelada
Prajitura Cu Mere Si Bezea
Prajitura Cu Frisca
Profiterolles Cu Frisca
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Prajitura Cu Caise
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Piine De Albus
Triunghiuri Cu Nuca
Triunghiuri Cu Marmelada
 

Top Retete Culinare