Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Regina Maria
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Prajitura Cu Caise
Eclere
Harlekin
Sarlota De Ciocolata
Mere In Rochite Galbene
Cornulete Cu Alune
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Bocelute Cu Brinza
Prajitura Simpla Cu Caise
Prajitura Cu Miere De Albine
Prajitura De Castane
Cremsnitul Puturosului
Savarina Cu Pesmet
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
 

Top Retete Culinare