Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Prajitura Rodica
Tiramisu Ii
Prajitura Cu Mere Insiropata
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Prajitura Cu Revent
Prajitura Cu Portocale
Mazurca
Alcazar
Placinta Cu Branza Dulce Si Stafide
Tarta Cu Fructe
Banane Mamdazi
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Prajitura Mirela
Muffins-aperitiv
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Frisca
Prajitura Cu Crema Caramel
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
 

Top Retete Culinare