Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Martipan Si Pere
Tarta Cu Lamiie Verde
Fursecuri Cu Nuci
Blanc-manger De Ciocolata
Muffins Cu Scortisoara
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Bomboane Raffaello
Susan
Prajitura Cu Brinza Dulce (kaesekuchen)
Ieftin Si Rapid
Prajitura Cu Revent
Bezele Cu Lamaie
Tarta Cu Pere Si Migdale
Prajitura Cu Ness
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Prajitura Lia
Cartofi De Ciocolata
Cremsmit Cu Capsuni
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
 

Top Retete Culinare