Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Ciocolata Alba
Placinta Cu Iaurt
Tarta De Piersici
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Chifle Dulci
Prajitura Spornica
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Prajituri Americane
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Mere Si Vin
Regina Maria
Crepes Cu Ciocolata Si Banane
Prajitura Hilda
Prajitura Cu Banane Daniela
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Coltunasi Cu Magiun
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
 

Top Retete Culinare