Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cremsnit Rapid
Cornulete Cu Marmelada
Tarta Cu Mere Si Bezea
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Savarina Olexiuc
Pasca Poloneza
Prajitura Cu Fructe (prune)
Turtite Cu Alune Si Curmale
Pirogi
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Prajitura Cu Blat De Albus
Prajitura Cu Mere De Post
German Pancake
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Plicuri Cu Visine
Prajiturea Cu Ness
Langosi
Prajitura Cu Visine
 

Top Retete Culinare