Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tiramisu Cu Fructe
Placintele Cu Brinza
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Prajitura "petre "
Tarta Cu Lamiie Verde
Felii De Portocale In Aluat
Arlechin
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Patrate Cu Crema De Migdale
Prajitura De Martipan
Tarta De Visine
Mazurca
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Tarta Cu Fructe
Delicioasa
Prajitura Mirinda
Prajitura Cu Rom
Betisoare Cu Nuci
Prajitura Cu Ness
 

Top Retete Culinare