Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Fructe Uscate In Foetaj
Prajitura Speciala Cu Mac
Prajitura In Trei Culori
Alcazar
Portocale In Halat
Delicii Cu Nuca
Tarta Cu Prune
Tarte Cu Struguri
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Branzoaica Cu Afine
Placinta Creata
Nuga
Prajitura Cu Vanilie Si Lapte
Placinta Cu Visine (caise, Prune)
Cartofi De Ciocolata
Prajitura Cu Orez Si Fructe
Prajitura De Mere Cu Glazura
Prajitura Cu Mere Rase
Alba Ca Zapada
 

Top Retete Culinare