Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Melania
Tarta Cu Pere Si Smochine
Regina Maria
Prajitura Cu Dulceata Si Crema Nes
Rafaelo
Tarta De Ciocolata
Tarta Cu Lamiie
Pricomigdale
Tiramisu
Strudel Cu Mere Foarte Simplu
Prajitura "alba Ca Zapada"
Cataif
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Sarailie
Placinta Cu Iaurt
Prajitura Cu Suc De Rosii
Chiftele Din Mere
Prajitura Olguta
Prajitura Cu Visine Si Cirese
 

Top Retete Culinare