Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Baclava Turceasca
Branzoaica Cu Afine
Tarta Cu Zmeura
Covrigei Parfumati
Prajitura Mariana
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura "petre "
Tiramisu
Pirogi
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Prajitura Cu Caise
Prajitura Cu Miere De Albine
Patratele
Placinta Cu Poalele In Brau
Madlene
Rulada Cu Nuca
Inimi De Ciocolata
Prajitura Cu Piersici
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
 

Top Retete Culinare