Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Placintele Cu Brinza
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Tarta Cu Bezea
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Placinta Cu Mere (daneza)
Prajituri Tosca
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Plicuri Cu Visine
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Prajitura Cu Smochine
Blute Cu Nuca De Cocos
Prajitura Crocanta Cu Mere
Cornuri
Prajitura Foarte Simpla Cu Mere
Prajitura "petre "
Tarta Cu Pere
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajitura Cu Cocos
Prajitura Transilvania Cu Mere
 

Top Retete Culinare