Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Tatiana
Tarte Cu Struguri
Placinta Cu Iaurt
Prajitura Cu Crema De Cafea
Papanasi Prajiti In Untura
Prajitura Cu Crema
Prajitura Kati
Cornulete Cu Bors
Prajitura Cu Lamiie
Alba Ca Zapada
Rulada Fina Cu Ness
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Senatori
Baclava
Prajitura Cu Mere Si Vin
Patratele
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura Furnicuta
Baclava Cu Lamiie
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
 

Top Retete Culinare