Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Trufe
Prajitura Cu Caise
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Cu Cocos
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Placinta Cu Mere
Mere Prajite In Aluat
Placinta Cu Visine (caise, Prune)
Tarta Cu Pere Si Smochine
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Strudel Cu Nuci
Prajitura Cu Smochine
Tarta Cu Lamiie Verde
Prajitura Cu Miere De Albine
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
 

Top Retete Culinare