Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Cu Cartofi
Tiramisu Cu Ananas
Rulada De Lamiie
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Eclere
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Prajitura Frageda Cu Mere
Placintele Cu Brinza
Granola Cu Mere
Mascota
Prajitura Speciala Cu Mac
Bezele
Strudel Cu Mere
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
 

Top Retete Culinare