Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema De Lamiie
Tarta Cu Bezea
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Patrate Cu Crema De Migdale
Prajitura Cu Crema De Lapte
Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci
Rulou Cu Dovleac
Prajitura Cu Frisca
Baclava
Painea Episcopului
Prajitura Kety
Baclava Cu Sirop De Rom
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Placinta Cu Branza
Tarta Cu Fructe
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Cremsnit
Prajitura Cu Prune
Cartofi
Prajitura Alba
 

Top Retete Culinare