Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Miere
Prajitura Cu Nuci
Prajitura Zebra
Rulada Cu Foi Si Crema De Ciocolata
Prajitura Mirinda
Placinta Cu Mere
Strudel Cu Visine
Pandispan
Prajitura-spuma
Blanc-manger De Ciocolata
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Valurile Dunarii
Savarina De Gris
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Galuste Cu Prune
Prajitura De Craciun
Genoise
Prajitura De Malai
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura Cu Crema De Nuci
 

Top Retete Culinare