Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Felii De Portocale In Aluat
Nussbrot
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Inimi De Ciocolata
Prajitura Cu Morcov
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Prajitura Simpla Cu Caise
Prajitura Lia
Garoafe
Coltunasi Cu Magiun
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Prajitura Cu Piersici Si Glazura
Negrute
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Blanc-manger De Ciocolata
 

Top Retete Culinare