Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Lamiie
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Muffins Cu Cacao Si Brinza Philadelphia
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Rulada Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Rulouri Cu Marmelada
Negresa Simpla
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Bomboane Rafaello
Prajitura "giorgiana"
Nuga De Zahar Ars
Placinta Cu Mere, De Post
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Cornete Cu Frisca
Prajitura De Post
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Placintele Cu Mere
 

Top Retete Culinare