Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Eclere Cu Ciocolata Si Banane
Martipan
Prajitura Cu Mere Sferturi
Mere Caramelizate
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Rulada Cu Foi Si Crema De Ciocolata
Ecleruri
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Triunghiuri Cu Marmelada
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Bomboane Raffaello
Prajitura Caramel
Prajitura Amandina
Pirogi
Piinisoare Imbracate In Bezea
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Sarlota
Prajitura Cu Fidea
Semlar
Madelaine
 

Top Retete Culinare