Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pupi
Chec Pufos
Rulada De Nuci Cu Marmelada
Prajitura Simpla Cu Piersici
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
German Pancake
Tarta Cu Mere In Aluat De Foi
Prajitura Tatiana
Ciocolata Alb-negru
Amandina De Cofetarie
Mazurca Cu Migdale
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Omleta Cu Dulceata
Plicuri Cu Visine
Tarta De Piersici
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Dame Blanche
 

Top Retete Culinare