Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Bulgari De Zapada Cu Fructe
Placinta Creata
Prajitura Cu Stafide
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Gerbeaud Cu Miere
Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura Rapida Cu Cirese
Ecleruri
Prajitura De Mere Weight Watchers (fara Foc)
Rulada De Ciocolata
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Prajitura Kati
Rulada Cu Cocos
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Coltunasi Cu Magiun
 

Top Retete Culinare