Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Triunghiuri Cu Marmelada
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Prajitura Cu Branza Si Migdale
Prajitura Diplomat
Prajitura Cu Portocale
Strudel Cu Mere Aromat
Prajituri Tosca
Tiramisu Cu Ananas
Patrate Cu Brinza De Vaca
Prajitura-spuma
Prajitura Cu Piersici Si Glazura
Prajitura Cu Crema De Lapte
Prajitura Cu Biscuiti
Arlechin
Prajitura Rulata
Bavarois De Vanilie
Prajitura Emma
Placinta Cu Mere, De Post
Prajitura Cu Mere Insiropata
 

Top Retete Culinare