Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Papanasi Prajiti
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Tarta Cu Zmeura
Bocelute Cu Brinza
Prajitura Cu Ulei Si Fructe
Caise
Felii De Portocale In Aluat
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Prajitura Spornica
Prajitura Berlineza
Rulada Cu Mac
Prajitura Ileana
Rulada Cu Capsuni
Covrigei Parfumati
Senatori
Prajitura Olguta
Triunghiuri Cu Mere
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
 

Top Retete Culinare