Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Angelica
Muffins Cu Smintina
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Dame Blanche
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Simpla Cu Piersici
Napolitane
Prajitura Cu Portocale
Eclere Cu Ciocolata Si Banane
Prajitura Mozaic
Strudel Cu Mere Aromat
Prajitura Cu Ciocolata
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
Prajituri Tosca
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Tarta Cu Pere
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Ciocolata Alba
Cuburi De Lamiie
 

Top Retete Culinare