Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Portocale In Halat
Rafaello Cu Alune
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Trandafir
Prajitura Cu Mere De Post
Cornete Cu Frisca
Galuste Cu Capsuni
Tarta Cu Lamiie Verde
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Melcisori Cu Mere
Triunghiuri Cu Nuca
Langosi
Trufe
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Tiramisu Ii
Saratele Cu Chimen
Prajitura Inteligenta
Prajitura Carte Noire
Tarta Cu Pere Si Migdale
Tarta Cu Mere In Aluat De Foi
 

Top Retete Culinare