Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Mere Coapte
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura Cu Malai Si Drojdie
Prajitura Cu Visine
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Foarte Simpla Cu Mere
Patrate Cu Crema De Migdale
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Piersici
Pricomigdale
Scoarta Cu Nuca
Prajitura Cu Mere Felii
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Prajitura Cu Nuci, Ciocolata Si Biscuiti
Cremsnit Rapid
Granola Cu Mere
Bezele Cu Lamaie
Corabioare
Muffins-aperitiv
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
 

Top Retete Culinare