Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasca Poloneza

Ingrediente
Se foloseste ca masura un pahar obisnuit de 200 ml. Aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 1/2 pahar lapte 1 pachet praf de copt 2 linguri cacao buna 1/2 pachet margarina cu arome 1 p

Preparare
Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor. Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

Servire
Se poate pudra cu zahar.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Trufe
Prajitura De Post
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Portocale Glasate
Prajitura Cu Mere Rapida
Scutecele Domnului
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Pesmeti De Malai
Rusa Si Eleganta
Bavarois De Vanilie
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Turta Dulce
"turo Rudi"
Tarta Cu Lamiie
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Prajitura Cu Lamiie
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
 

Top Retete Culinare