Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada Cu Ciocolata Si Piersici

Ingrediente
Blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 125 g zahar, sare, 125 g faina. Umplutura: 4 foi gelatina, 6 piersici din compot, 30 g zahar, 400 ml smantana.

Preparare
Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si se coace 15-20 min la foc potrivit. Se scaote din tava pe un prosop tapetat cu zahar si se ruleaza. Se bate frisca.gelatina se dizolva in apa rece si se amesteca cu frisca batuta si piersicile taiate cuburi. Se pune umplutura pe foaie, se ruleaza si se da la rece.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fructe
Prajitura Cu Prune
Prajitura Kati
Ciocolata De Casa
Amandina De Cofetarie
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Madlene
Prajitura Cu Crema Caramel
Prajitura Cu Mere Felii
Rulouri Cu Marmelada
Prajitura Ileana
Prajitura De Ciocolata
Scutecele Domnului
Prajitura Fina Cu Mac
Tarta Cu Mere
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Prajitura Spornica
 

Top Retete Culinare