Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada Cu Ciocolata Si Piersici

Ingrediente
Blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 125 g zahar, sare, 125 g faina. Umplutura: 4 foi gelatina, 6 piersici din compot, 30 g zahar, 400 ml smantana.

Preparare
Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si se coace 15-20 min la foc potrivit. Se scaote din tava pe un prosop tapetat cu zahar si se ruleaza. Se bate frisca.gelatina se dizolva in apa rece si se amesteca cu frisca batuta si piersicile taiate cuburi. Se pune umplutura pe foaie, se ruleaza si se da la rece.

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rafaelo
Cremsnit
Prajitura Olguta
Alune Cu Ciocolata
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Coltunasi Cu Magiun
Cremsnit Rapid
Covrigei Parfumati
Prajitura Crocanta Cu Mere
Prajitura Cu Morcov
Tarta Cu Mere In Aluat De Foi
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Baclava Cu Sirop De Rom
Prajitura Cu Malai Si Drojdie
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Delicioasa
Genoise
Rulada Cu Nuca
Prajitura Cu Bezea
 

Top Retete Culinare