Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bomboane Raffaello

Ingrediente
400 g lapte praf, 200 g zahar pudra vanilat, 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie, 100 g nuca de cocos, 1-2 linguri de smantana, 200 g alune fara sare sau coji.

Preparare
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative

Servire
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Fructe De Padure
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Plicuri Cu Visine
Placinta Cu Iaurt
Chec De Portocale
Muffins Cu Smintina
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Tarta Cu Lamiie Verde
Prajitura Amandina
Cremsmit Cu Capsuni
Tarta Cu Prune Uscate
Ciocolata
Rulada Cu Marmelada (sau Dulceata)
Elmi
Prajitura Mosaic
Delicii Cu Nuca
Tort Cu Mandarine Si Capsuni
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Rulouri Cu Marmelada
 

Top Retete Culinare