Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bomboane Raffaello

Ingrediente
400 g lapte praf, 200 g zahar pudra vanilat, 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie, 100 g nuca de cocos, 1-2 linguri de smantana, 200 g alune fara sare sau coji.

Preparare
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative

Servire
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fidea
Prajitura Nuca Cu Crema
Pasca Poloneza
Rulada Cu Marmelada
Rulada Iulia
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura "desteapta"
Madelaine
Savarina
Dame Blanche
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Prajitura Cu Piersici
Prajitura Rapida Cu Cirese
Prajitura Cu Prune Si Alune
Tarte Cu Ananas
Prajitura Angelica
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Bomboane Raffaello
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
 

Top Retete Culinare