Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bomboane Raffaello

Ingrediente
400 g lapte praf, 200 g zahar pudra vanilat, 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie, 100 g nuca de cocos, 1-2 linguri de smantana, 200 g alune fara sare sau coji.

Preparare
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative

Servire
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Alba Ca Zapada
Negresa
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Cuburi De Lamiie
Amandina De Cofetarie
Tarta Cu Mure
Minciunele
Tarta Cu Prune
Triunghiuri Cu Marmelada
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Prajitura De Castane
Patratele
Prajitura Cu Parfum De Vanilie
Baclava Turceasca
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Bohema
 

Top Retete Culinare