Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bomboane Raffaello

Ingrediente
400 g lapte praf, 200 g zahar pudra vanilat, 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie, 100 g nuca de cocos, 1-2 linguri de smantana, 200 g alune fara sare sau coji.

Preparare
Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative

Servire
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Baclava Turceasca
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Rafaelo
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Prajitura Crocanta Cu Mere
Painea Episcopului
Tarte Cu Ananas
Chiftele Din Mere
Cremsnitul Puturosului
Brinzoaice
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Piinisoare Imbracate In Bezea
Prajitura Cu Mere Rase
Prajitura Cu Mere Si Smintina
Prajitura Foarte Simpla Cu Mere
Prajitura Emma
Valurile Dunarii
Placinta Cu Iaurt
Prajitura Cu Orez Si Fructe
Prajitura Cu Amoniac
 

Top Retete Culinare