Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fructe Uscate In Foetaj

Ingrediente
Pentrut aluat: 200g faina, 3 galbenuse, 100 ml apa, 150 g unt. Umplutura: 300 g fructe uscate-caise, smochine, stafide-50 g, pesmet, un galbenus, zahar pudra, ceai de tei

Preparare
Fructele uscate se pun la inmuiat in ceai vreo 2 ore apoi se scurg si se taie bucati mici. Prepararea aluatului: faina se amesteca cu apa, galbenusele si putina sare. Se intinde o foaie pe care se repartizeaza untul, se aduna la mijloc cele 4 colturi ale foii si se lasa 10 min la odihnit, la rece. Apoi intinde din nou aluatul si pliaza-l in 3. Se repeta de 2 ori operatia la interval de 10 min. Se intinde aluatul, se presara pesmetul, fructele si se ruleaza sub forma de salam. Se unge cu galbenus si se coace la foc mic.

Servire
Se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Mandica
Alb-negru
Thumbprint Cookies (prajituri Cu Gem)
Rulada Cu Marmelada
Painea Episcopului
Colomba De Paste
Tarte Cu Capsuni
Prajitura Cu Branza
Prajitura Cu Banane Daniela
Prajitura Cu Struguri
Senatori
Tarta Cu Pere Si Migdale
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Chifle Dulci
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Blat De Albus
Nuga De Zahar Ars
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Strudel Cu Visine
 

Top Retete Culinare