Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fructe Uscate In Foetaj

Ingrediente
Pentrut aluat: 200g faina, 3 galbenuse, 100 ml apa, 150 g unt. Umplutura: 300 g fructe uscate-caise, smochine, stafide-50 g, pesmet, un galbenus, zahar pudra, ceai de tei

Preparare
Fructele uscate se pun la inmuiat in ceai vreo 2 ore apoi se scurg si se taie bucati mici. Prepararea aluatului: faina se amesteca cu apa, galbenusele si putina sare. Se intinde o foaie pe care se repartizeaza untul, se aduna la mijloc cele 4 colturi ale foii si se lasa 10 min la odihnit, la rece. Apoi intinde din nou aluatul si pliaza-l in 3. Se repeta de 2 ori operatia la interval de 10 min. Se intinde aluatul, se presara pesmetul, fructele si se ruleaza sub forma de salam. Se unge cu galbenus si se coace la foc mic.

Servire
Se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Patrate Cu Brinza De Vaca
Cornulete Cu Bors
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Halva Turceasca
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Lokma
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Prajitura Cu Fanta
Rulada Cu Nuca
Savarina Suedeza
Prajiturele Cu Alune
Prajitura Emma
Chec De Portocale
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Prajitura Cu Zmeura
Sarlota
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
 

Top Retete Culinare