Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fructe Uscate In Foetaj

Ingrediente
Pentrut aluat: 200g faina, 3 galbenuse, 100 ml apa, 150 g unt. Umplutura: 300 g fructe uscate-caise, smochine, stafide-50 g, pesmet, un galbenus, zahar pudra, ceai de tei

Preparare
Fructele uscate se pun la inmuiat in ceai vreo 2 ore apoi se scurg si se taie bucati mici. Prepararea aluatului: faina se amesteca cu apa, galbenusele si putina sare. Se intinde o foaie pe care se repartizeaza untul, se aduna la mijloc cele 4 colturi ale foii si se lasa 10 min la odihnit, la rece. Apoi intinde din nou aluatul si pliaza-l in 3. Se repeta de 2 ori operatia la interval de 10 min. Se intinde aluatul, se presara pesmetul, fructele si se ruleaza sub forma de salam. Se unge cu galbenus si se coace la foc mic.

Servire
Se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Zeilor
Coronite Cu Alune
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Mere In Rochite Galbene
Prajitura Cu Crema De Vanilie
Prajitura Cu Mere Aromata
Mazurca Cu Migdale
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Muffins-aperitiv
Blanc-manger De Ciocolata
Pandispan Cu Marmelada
Negresa In Pijama
Prajitura Cu Fructe
Madlene
Tort Cu Mandarine Si Capsuni
Bomboane Raffaello
Prajitura Cu Nuca
 

Top Retete Culinare