Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fructe Uscate In Foetaj

Ingrediente
Pentrut aluat: 200g faina, 3 galbenuse, 100 ml apa, 150 g unt. Umplutura: 300 g fructe uscate-caise, smochine, stafide-50 g, pesmet, un galbenus, zahar pudra, ceai de tei

Preparare
Fructele uscate se pun la inmuiat in ceai vreo 2 ore apoi se scurg si se taie bucati mici. Prepararea aluatului: faina se amesteca cu apa, galbenusele si putina sare. Se intinde o foaie pe care se repartizeaza untul, se aduna la mijloc cele 4 colturi ale foii si se lasa 10 min la odihnit, la rece. Apoi intinde din nou aluatul si pliaza-l in 3. Se repeta de 2 ori operatia la interval de 10 min. Se intinde aluatul, se presara pesmetul, fructele si se ruleaza sub forma de salam. Se unge cu galbenus si se coace la foc mic.

Servire
Se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Papanasi Cu Gris Si Smintina
Pricomigdale Cu Ciocolata
Prajitura Cu Crema De Cafea
Prajitura Rulata
Placinta Cu Mere
Tarta Cu Struguri
Amandina De Cofetarie
Negresa Simpla
Prajitura Berlineza
Ciocolata Alb-negru
Pricomigdale
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Prajitura Nuca Cu Crema
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Tarta Cu Bezea
Prajitura A La Minut
Banane Mamdazi
Prajitura Cu Portocala
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Ileana
 

Top Retete Culinare