Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Kokosbullar / Graddbullar

Ingrediente
pentru circa 20 de bucati

Preparare
Intr-un castron se amesteca zaharul, zaharul pudra, albusul si apa rece. Gelatina se topeste in apa fiarta. Se adauga la amestecul cu zahar si albus. Totul se amesteca cu mixerul, circa 15 min pe viteza cea mai mare pina se obtine o crema tare. Se amesteca fulgii de cocos si cacaoa. Se presara din amestecul cu fulgi pe fundul unei tavi (cu margini!) de circa 20 x 30 x 4 cm. Se toarna compozitia de albus in tava si deasupra fulgi de cocos (se da la o parte cam 1 dl de fulgi). Se tine la frigider pina cind compozitia s-a intarit, circa 2 ore. Se taie in 20 de bucati, circa 4 x 4 x 4 cm de mari. Se infige o furculita in fiecare prajitura si se trece prin restul de fulgi, astfel incit sa fie fulgi pe toate laturile prajiturii. Se pastreaza la rece.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Omleta Cu Dulceata
Tarta Cu Pere
Prajitura Cu Mere Rase
Corabioare
Prajitura Cu Fanta
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
Rafaello
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Kokosbullar / Graddbullar
"turo Rudi"
Ochi De Monstrulet
Mazurca
Pupi
Genoise
Muffins Cu Scortisoara
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Papanasi Moldovenesti
Cataif Cu Fulgi De Porum
 

Top Retete Culinare