Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci

Ingrediente
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu, gem de capsuni, 2 galbenusuri

Preparare
Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si se coc la foc iute, in cuptorul incins Se presara cu zahar.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Mere Si Martipan
Piersici
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Rulada Cu Banane
Placintele Cu Brinza
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Prajitura A La Minut
Minciunele
Ciocolata Alb-negru
Inimi De Ciocolata
Blute Cu Nuca De Cocos
Cuburi Cu Ciocolata
Prajitura Greta Garbo
Delicatese Cu Cocos
Chifle Dulci
Tarte Cu Ananas
Rulada Cu Crema De Ciocolata
Placinta Creata
Prajitura Cu Scortisoara
Placinta Cu Mere
 

Top Retete Culinare