Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci

Ingrediente
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu, gem de capsuni, 2 galbenusuri

Preparare
Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si se coc la foc iute, in cuptorul incins Se presara cu zahar.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Colomba De Paste
Prajiturele Pentru Ceai
Negresa In Pijama
Cartofi
Prajitura Cu Gris
Mere Coapte
Prajitura Cu Marmelada
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Praline Cannelle
Prajitura Cu Prune
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Bezele
Amandina De Cofetarie
Savarina
Chec De Portocale
Cornete Cu Nuca
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Muffins Cu Scortisoara
Tiramisu
Prajitura Berlineza
 

Top Retete Culinare