Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci

Ingrediente
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu, gem de capsuni, 2 galbenusuri

Preparare
Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si se coc la foc iute, in cuptorul incins Se presara cu zahar.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Mere Rapida
Prajitura Rodica
Tarta Cu Pere
Prajitura "giorgiana"
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Prajitura Cu Mere Aromata
Granola Cu Mere
Branzoaica Cu Afine
Albinita
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Tarta Exotica
Tarta Cu Lamiie
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Rulada Cu Crema De Ness
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Savarina De Gris
Covrigei Parfumati
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Rulada Cu Fructe De Padure
 

Top Retete Culinare