Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci

Ingrediente
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu, gem de capsuni, 2 galbenusuri

Preparare
Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si se coc la foc iute, in cuptorul incins Se presara cu zahar.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Muffins Cu Smintina
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura-spuma
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Galuste Cu Prune
Pasca Poloneza
Fursecuri Din Albusuri
Tiramisu I
Scutecele Domnului
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura Rodica
Pesmeti De Malai
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Mandica
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura De Castane
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Elmi
 

Top Retete Culinare