Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci

Ingrediente
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu, gem de capsuni, 2 galbenusuri

Preparare
Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si se coc la foc iute, in cuptorul incins Se presara cu zahar.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura Cu Fidea
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Alune Cu Ciocolata
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Cataif Cu Fulgi De Porum
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Muffins Cu Scortisoara
Mere In Rochite Galbene
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Prajitura Ileana
Prajitura De Malai
Desert Din Mere Crude
Prajitura Carte Noire
Cornulete Cu Bors
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Prajiturea Cu Ness
Prajitura Usoara
Prajitura Olguta
Prajitura Crocanta Cu Mere
 

Top Retete Culinare