Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Sarlota De Ciocolata
Prajitura Durere
Prajitura Cu Afine
Harlekin
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Prajitura "giorgiana"
Prajitura Diplomat
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Muffins Cu Smintina
Prajitura Cu Biscuiti
Prajitura Simpla Cu Piersici
Tiramisu Ii
Rulada De Ciocolata
Prajitura Cu Nuca Si Pesmet
Tarta Cu Mure
Prajitura Cu Smintina
Prajitura Cu Malai Si Drojdie
 

Top Retete Culinare