Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Raphaelo
Tarta De Piersici
Prajitura Suedeza
Cuburi Cu Ciocolata
Chec De Portocale
Ciocolatina
Cabana
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Prajitura Rapida Cu Zmeura
Vieneza
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Savarina Cu Portocala
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Portocale In Halat
Ieftin Si Rapid
Prajitura Cu Crema De Banane
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Cataif Cu Frisca
Prajitura Marmorata Cu Fructe
 

Top Retete Culinare