Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Trufe Cu Ciocolata
Prajitura Cu Gris
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Scutecele Domnului
Prajitura Cu Fructe (prune)
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Gerbeaud Cu Miere
Genoise
Alba Ca Zapada
Prajitura Cu Struguri
German Pancake
Cremsnit
Prajitura Cu Fanta Si Fructe
Tiramisu I
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Chifle Dulci
Tarta De Visine
Mere Pe Canapea
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Prajitura Lia
 

Top Retete Culinare