Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Marmorata Cu Fructe
Sarailie
Martipan
Tarta Cu Prune Uscate
Prajitura Usoara
Nuga
Felii De Portocale In Aluat
Prajitura Cu Fructe (prune)
Prajitura Cu Branza
Ursuleti
Placinta Cu Branza
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Gerbeaud Cu Miere
Tarta Cu Pere Si Smochine
Tiramisu Original
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Lacrima De Elefant
Prajitura Trandafir
Cremes Nemtesc
Ieftin Si Rapid
 

Top Retete Culinare