Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Miere De Albine
Prajitura Zeilor
Rulada Cu Crema De Ciocolata
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Alune Cu Ciocolata
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Betisoare Cu Nuci
Garoafe
Bezele Cu Cafea
Negresa De Post
Savarina
Prajituri Tosca
Tarta Cu Caise Si Smantana
Prajitura Cu Fructe (prune)
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Savarina De Gris
Ecler Miha
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Rafaello Cu Alune
 

Top Retete Culinare