Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cabana

Ingrediente
Blatul: 250 gr. zahar, 50 gr. untura, 600 gr. faina, 3 lingurite miere, 4 lingurite lapte, 2 oua intregi, 1 lingurita bicarbonate; Crema: 3 prafuri budinca de vanilie, 750 ml lapte, 250 gr. zahar pudra, 250 gr. unt, 2 vanilii; Glazura: 200 gr. zahar pudra

Preparare
Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia. In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata. Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii. Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Trufe Cu Ciocolata
Prajitura Suedeza
Prajitura Lia
Bavarois De Vanilie
Prajitura Cu Portocala
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Cartofi De Biscuiti
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
Prajitura Cu Nuci Si Lamiie
Rulada Cu Cocos
Strudel Cu Mere
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Madelaine
Prajitura Cu Branza
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Placintele Cu Brinza
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
 

Top Retete Culinare