Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chec De Portocale

Ingrediente
250 gr. suc de portocale stors proaspat, 4 oua, 300 gr. zahar, 400 gr. faina, 1 praf copt, 2-3 linguri stafide, 2-3 linguri coji portocale confiate maruntite bine, ulei si faina pentru tapetat forma

Preparare
Se tapeteaza forma si se aprinde cuptorul. Se separa galbenusurile si albusurile. Se bat spuma tare albusurile cu 100 gr. zahar. Separat se freaca spuma galbenusurile cu zaharul ramas si apoi se pun alternativ 150 gr. suc de portocale si faina. La sfarsit se pune praful de copt si fructele, care au fost date prin faina. Se incorporeaza albusul in compozitie, ca la tort. Se pune in forma si se coace la foc mediu 30 minute minim. Nu se deschide cuptorul primele 15 min.

Servire
Se lasa sa se raceasca in forma. Se poate insiropa cu sucul de portocale ramas.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Crema De Ciocolata
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Fagure Tiganesc
Placintele Cu Brinza
Prajitura Cu Frisca
Patrate Cu Crema De Migdale
Negresa Simpla
Sarlota Cu Prune
Prajitura Mirinda
Mazurca
Gofrete
Nussbrot
Bohema
Cremsmit Cu Capsuni
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Papanasi Prajiti In Untura
Felii De Portocale In Aluat
Prajitura Cu Gris
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
 

Top Retete Culinare