Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chec De Portocale

Ingrediente
250 gr. suc de portocale stors proaspat, 4 oua, 300 gr. zahar, 400 gr. faina, 1 praf copt, 2-3 linguri stafide, 2-3 linguri coji portocale confiate maruntite bine, ulei si faina pentru tapetat forma

Preparare
Se tapeteaza forma si se aprinde cuptorul. Se separa galbenusurile si albusurile. Se bat spuma tare albusurile cu 100 gr. zahar. Separat se freaca spuma galbenusurile cu zaharul ramas si apoi se pun alternativ 150 gr. suc de portocale si faina. La sfarsit se pune praful de copt si fructele, care au fost date prin faina. Se incorporeaza albusul in compozitie, ca la tort. Se pune in forma si se coace la foc mediu 30 minute minim. Nu se deschide cuptorul primele 15 min.

Servire
Se lasa sa se raceasca in forma. Se poate insiropa cu sucul de portocale ramas.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Strudel Cu Visine
Prajitura Cu Crema De Lapte
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Ursuleti
Prajitura Rudy
Omleta Cu Dulceata
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Chec Pufos
Prajitura Kety
Fructe Uscate In Foetaj
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Trufe
Cornulete De Rahat
Tiramisu Cu Fructe
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Prajitura A La Minut
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Prajitura Nuca Cu Crema
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
 

Top Retete Culinare