Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci

Ingrediente
200 g miere, 75 g unt, 550 g faina, un ou, 20 ml rom, praf de copt, scortisoara, 120 g zahar pudra; umplutura: 100 g miere, 100 g ciocolata rasa, 200 g nuci, 40 ml rom, 200 g stafide, un albus

Preparare
Se amesteca mierea cu untul, oul, romul si zaharul praf pina se obtine o compozitie alba si cremoasa. Se adauga scortisoara si praful de copt amestecat cu faina. Se pune aluatul in folie de aluminiu si se tine la rece doua ore. Se intind apoi 2 foi. Se pune o foaie in tava unsa. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu stafidele care au stat 30 min in rom, ciocolata rasa, mierea si albusul batut spuma tare. Se pune compozitia peste foaia din tava. Deasupra se pune a doua foaie si se coace prajitura la foc potrivit 35-40 min. Rece, se taie patrate si se pudreaza cu zahar.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Ecler Miha
Prajitura Cu Nuca Si Pesmet
Prajitura Cu Mere De Post
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Betisoare Cu Nuci
Papanasi Prajiti In Untura
Ciocolata De Casa
Prajitura Cu Cartofi
Rulada Cu Cocos
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Prajitura Fina Cu Mac
Prajitura Rudy
Chec Pufos
Ciupercute
Strudel Cu Nuci
Prajitura Usoara
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura Cu Malai
Eclere
Ciocolata Alb-negru
 

Top Retete Culinare