Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Baclava

Ingrediente
¼ kg foi de placinta, 350 gr nuci, 250 gr ulei, ½ kg zahar, vanilie

Preparare
Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Ecler Miha
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Muffins Cu Coniac
Painea Episcopului
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Mere In Albus
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Sarlota
Stelute Cu Scotisoara
Prajitura Cu Ciocolata
Cartofi
Tarta Cu Lamiie Verde
Strudel Cu Visine
Cabana
Rulada De Lamiie
Cornulete Cu Bors
Genoise
Prajitura Ileana
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Prajitura Cu Crema De Nuci
 

Top Retete Culinare