Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Baclava

Ingrediente
¼ kg foi de placinta, 350 gr nuci, 250 gr ulei, ½ kg zahar, vanilie

Preparare
Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Vieneza
Prajitura "giorgiana"
Halva Turceasca
Papanasi Cu Mere
Pirogi
Muffins-aperitiv
Prajitura Cu Portocale
Turtite Cu Alune Si Curmale
Ecleruri
Arlechin
Mingiute Cu Visine
Prajitura Cu Crema De Nuci
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Desert Din Dovleac
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
Prajitura Marmorata Cu Fructe
 

Top Retete Culinare