Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Baclava

Ingrediente
¼ kg foi de placinta, 350 gr nuci, 250 gr ulei, ½ kg zahar, vanilie

Preparare
Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Placinta Cu Branza
Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci
Ecler Cu Crema Cacao Si Frisca
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Prajitura Raphaelo
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Scutecele Domnului
Cartofi
Ciocolatina
Nuci Umplute
Prajitura Cu Mere De Post
Cremsmit Cu Capsuni
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Piersici Si Glazura
Prajitura Foarte Simpla Cu Mere
Branzoaica Cu Afine
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
 

Top Retete Culinare