Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Baclava

Ingrediente
¼ kg foi de placinta, 350 gr nuci, 250 gr ulei, ½ kg zahar, vanilie

Preparare
Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Gateu A L`anglais
Strudel Cu Nuci
Regina Maria
Prajitura Cu Mere Sferturi
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Napolitane
Tarta Cu Caise Si Smantana
Senatori
Prajitura Cu Stafide
Prajitura Durere
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Bomboane Rafaello
Muffins Cu Coniac
Prajitura Cu Miere De Albine
Prajitura Cu Mere
Rulada De Lamiie
Placinta Cu Iaurt
Ciocolatina
 

Top Retete Culinare