Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Baclava
Biscuiti Cu Crema Ness
Negresa De Post
Papanasi Aromati
Prajitura Cu Caise Si Mac
Carti De Joc
Chec De Portocale
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Eclere
Prajitura Cu Fructe
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Mascota
Prajitura Neagra
Prajitura Cu Ciocolata
Prajitura Zeilor
Prajitura De Mere Cu Glazura
Strudel Cu Visine
Tarta De Mere
Painea Episcopului
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
 

Top Retete Culinare