Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Martipan Si Pere
Rulada De Ciocolata
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Baclava Turceasca
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Cremsnit Cu Visine
Prajitura Cu Bezea
Halva Turceasca
Prajitura Cu Orez Si Fructe
Tiramisu I
Prajitura Cu Revent
Prajitura Usoara
Ciocolata De Casa
Prajitura De Martipan
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Prajituri Tosca
Trufe
Papanasi Fierti Muntenesti
Prajitura Cu Mere Aromata
 

Top Retete Culinare