Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Bezele Cu Lamaie
Brinzoaice
Prajitura Cu Mere Sferturi
Prajitura Cu Miere
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Bavarois De Vanilie
Prajitura Ieftina Cu Mere
Prajitura-spuma
Papanasi Fierti Muntenesti
Prajitura Cu Zmeura
Prajitura De Ciocolata
Bomboane Rafaello
Rulada Cu Marmelada
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Gratii
Patratele
Prajitura Cu Biscuiti
Prajitura Cu Pere Si Glazura
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Fructe Uscate In Foetaj
 

Top Retete Culinare