Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajituri Cu Mandarine
Prajitura Cu Marmelada
Nuga De Zahar Ars
Felii De Portocale In Aluat
Arlechin
Prajitura Cu Mere Insiropata
Muffins Cu Cacao Si Brinza Philadelphia
Pricomigdale Cu Ciocolata
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Cu Gratii
Rulouri Cu Marmelada
Bomboane Raffaello
Cartofi De Biscuiti
Prajiturele Pentru Ceai
Tarta Cu Dulceata De Visine
Rulada De Lamiie
Galuste Cu Prune
Rulada Cu Capsuni
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Nussbrot
 

Top Retete Culinare