Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Valurile Dunarii
Prajitura Cu Prune Si Migdale
Portocale In Halat
Rulada Cu Nuca De Cocos
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Prajituri Tosca
Amandina De Cofetarie
Cornulete De Rahat
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Turta Dulce
Prajitura "zi Si Noapte"
Prajitura Inteligenta
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Prajitura Cu Marmelada
Prajiturele Pentru Ceai
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Prajitura Alba
 

Top Retete Culinare