Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Ochi De Pisica
Tarte Cu Ananas
Triunghiuri Cu Mere
Ieftin Si Rapid
Desert Din Dovleac
Rusa Si Eleganta
Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Placinta Cu Mere, De Post
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Mere In Albus
Savarina Suedeza
Pupi
Ursuleti
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Prajituri Schwarzwald
Cremsmit Cu Capsuni
Prajitura De Malai
Prajitura Mosaic
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
 

Top Retete Culinare