Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rafaello Cu Alune
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Tarta Cu Prune
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Prajitura Cu Mere Rase
Tarta Cu Mure
Savarina Cu Frisca De Albus
Tarta Exotica
Strudel Cu Nuci
Tiramisu Original
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Rulada Fina Cu Ness
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura De Ciocolata
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Prajitura Kati
Alcazar
Portocale Glasate
Tarte Cu Struguri
 

Top Retete Culinare