Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Baclava Cu Sirop De Rom
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Albinita
Prajitura Cu Fructe (prune)
Portocale In Halat
Cornete Cu Nuca
Chiftele Din Mere
Prajitura Usoara
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Tiramisu Cu Ananas
Nussbrot
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Ecler Miha
Desert Din Dovleac
Cornulete Cu Smintina Si Rahat
Tiramisu Cu Brinza Mascarpone
Sarlota De Ciocolata
Prajitura Cu Rom
 

Top Retete Culinare