Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cataif Cu Fulgi De Porum
Cremes Nemtesc
Papanasi Cu Mere
Cornulete Cu Alune
Triunghiuri Cu Marmelada
Pandispan Cu Marmelada
Sarlota De Ciocolata
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Prajitura Zeilor
Tiramisu Cu Ananas
Prajitura Emma
Negrute
Prajitura Cu Mere Aromata
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Mere Caramelizate
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Lia
Alune Cu Ciocolata
Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Prajituri Americane
 

Top Retete Culinare