Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Savarina Olexiuc
Prajitura Zeilor
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Prajituri Americane
Tarte Cu Capsuni
Prajitura Cu Fanta
Praline Cannelle
Papanasi Moldovenesti
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Valurile Dunarii
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Iulia
Bulgari De Zapada Cu Fructe
Omleta Cu Dulceata
Nussbrot
Tarta Cu Struguri
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Prajitura Cu Albus
Prajitura Cu Blat De Albus
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
 

Top Retete Culinare