Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura In Trei Culori
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Bezea
Placinta Cu Mere Si Nuci
German Pancake
Papanasi Moldovenesti
Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci
Tarta De Piersici
Mingiute Cu Visine
Martipan
Savarina De Gris
Rusa Si Eleganta
Prajitura De Post
Prajitura Cu Portocale
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura Bucuresti
Prajitura Cu Crema De Banane
Valurile Dunarii
Prajitura Cu Gratii
Papanasi Fierti Muntenesti
 

Top Retete Culinare