Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Caise Si Mac
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Tarta Cu Fructe
Portocale Glasate
Prajitura Frageda Cu Mere
Prajitura Cu Crema
Cremsnit
Prajitura Cu Prune Si Migdale
Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Placintele Cu Mere
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Cornete Cu Nuca
Valurile Dunarii
Rafaello Cu Alune
Regina Maria
Prajitura Cu Mere Felii
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Ecler Miha
 

Top Retete Culinare