Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Ciocolata De Casa
Rulou Cu Dovleac
Prajitura De Castane
Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Prajitura Cu Malai
Prajitura Melania
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Patrate Cu Crema De Migdale
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Rulada De Ciocolata
Gateu A L`anglais
Prajitura Suedeza
Prajitura Cu Prune Si Alune
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Tarta Cu Zmeura
Prajitura Ieftina Cu Mere
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Chec De Portocale
 

Top Retete Culinare