Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Crema De Ness
Inimi De Ciocolata
Negrute
Prajitura Diplomat
Prajitura De Ciocolata
Tarta Cu Mere In Aluat De Foi
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Papanasi Prajiti
Rulada Cu Miere Si Gris
Blanc-manger De Ciocolata
Senatori
Muffins Cu Cacao Si Brinza Philadelphia
Placintele Cu Visine
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Prajitura Bucuresti
Coronite Cu Alune
Valurile Dunarii
Prajitura Simpla Cu Caise
Galuste Cu Capsuni
Prajitura Rulata
 

Top Retete Culinare