Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Eclere

Ingrediente
10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare

Preparare
Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia. Se adauga oualele unul cate unul amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun in tava sub forma de bastonase. Cuptorul trebuie sa fie la foc iute initial si dupa ce cresc bastonasele se da la foc mic pana se rumenesc usor deasupra. Se scot de la cuptor si dupa ce s-au racit se taie pe laterala pentru a putea fi introdusa crema. Pe deasupra se poate pune ciocolata topita sau o crema facuta din: 4 linguri cacao, 10 linguri apa, 10 linguri zahar, un sfert de pachet de unt, ce se pun pe foc amestecand incontinuu pana capata o consistenta cremoasa. Dupa racire crema se intareste.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Negresa Simpla
Savarina Olexiuc
Prajitura Cu Mere Insiropata
Prajitura Cu Struguri
Prajitura Cu Crema De Nuci
Prajitura Frageda Cu Mere
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Tarta Cu Caise Si Smantana
Prajitura Kati
Savarina Cu Frisca De Albus
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Prajitura Rodica
Prajitura Durere
Cuburi Cu Ciocolata
Muffins Cu Martipan
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Salam De Biscuiti
Prajitura Cu Prune
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
 

Top Retete Culinare