Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cataif Cu Fulgi De Porum

Ingrediente
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala

Preparare
In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca

Servire
Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura In Trei Culori
Strudel Cu Mere
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Cremes Nemtesc
Pupi
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Papanasi Cu Mere
Prajitura Cu Crema De Banane
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Prajitura Mirinda
Cornete Cu Nuca
Desert Din Dovleac
Prajitura Emma
Scutecele Domnului
Savarina Cu Pesmet
Prajitura Cu Revent
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura De Castane
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Genoise
 

Top Retete Culinare