Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cataif Cu Fulgi De Porum

Ingrediente
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala

Preparare
In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca

Servire
Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tiramisu Original
Delicatese Cu Cocos
Melcisori Cu Mere
Prajitura Cu Mere Si Cafea
Prajitura Angelica
Prajitura De Castane
Prajitura Cu Bezea
Bohema
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Ciocolatina
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Cornulete De Rahat
Prajitura Diplomat
Rulada De Nuci Cu Marmelada
Prajitura Furnicuta
Prajitura De Martipan
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Fagure Tiganesc
Prajitura Speciala Cu Mac
Prajitura Melania
 

Top Retete Culinare