Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Musuroi

Ingrediente
Pentru piscot: 7 oua, 210 gr. zahar, 140 gr. faina, 1 lamiie, 1 praf de copt; Pentru crema: 2 galbenusuri, 70 gr. zahar pudra, 100 gr. unt, 50 gr. cicolata amara; Sirop: 150 ml cafea expresso, 2 fiole de rom; Pentru ornat: 100 ml frisca batuta, 50 gr. cic

Preparare
Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu unt si faina, la foc potrivit. Cind se raceste piscotul, se insiropeaza cu cafeaua lichida amestecata cu rom si se pune urmatoarea crema deasupra: cele 2 galbenusuri frecate cu zaharul pudra, apoi cu unt si cu ciocolata amara topita. Se pune deasupra frisca batuta si se rade marunt cicolata amara.

Servire
Se serveste in cca 2 ore

Durata
1 h5 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Papanasi Moldovenesti
Prajitura Cu Nuca
Albinita
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Tarte Cu Capsuni
Ciupercute
Prajitura Cu Fructe
Strudel Cu Mere
Mozartkugeln
Trufe
Prajitura Musuroi
Prajitura Cu Caise
Tarta Cu Pere
Prajitura Bucuresti
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Mandica
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura De Post
Sarlota
 

Top Retete Culinare