Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Kati

Ingrediente
500 g. faina, 150 g. zahar tos, 150 g. untura(margarina), 3 galbenusuri, praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom

Preparare
Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenuse, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte. Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tiramisu Cu Fructe
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Cornuri
Tort Cu Mandarine Si Capsuni
Gerbeaud Cu Miere
Prajitura Cu Iaurt
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Prajitura Bucuresti
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
Savarina Cu Pesmet
Portocale In Pijama
Valurile Dunarii
Prajitura Cu Nuci, Ciocolata Si Biscuiti
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Stelute Cu Scotisoara
Mandica
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Mere Caramelizate
Prajitura Metru
Cornete Cu Frisca
 

Top Retete Culinare