Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Kati

Ingrediente
500 g. faina, 150 g. zahar tos, 150 g. untura(margarina), 3 galbenusuri, praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom

Preparare
Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenuse, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte. Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Delicatese Cu Cocos
Peynirli Kunefe
Tarta De Mere
Prajitura Cu Branza Si Migdale
Ochi De Monstrulet
Placintele Cu Brinza
Elmi
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Placinta Cu Branza
Prajitura Rapida
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Cu Rom
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Napolitane
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Malai
Negresa Simpla
Mascota
Tiramisu Cu Fructe
Prajituri Delicioase "cuib De Viespe" Cu Scortisoara
 

Top Retete Culinare