Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Kati

Ingrediente
500 g. faina, 150 g. zahar tos, 150 g. untura(margarina), 3 galbenusuri, praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom

Preparare
Faina se freaca cu untura, se adauga cele 3 galbenuse, zaharul tos, praful de copt se stinge cu otet adaugindu-se putin lapte. Se fac 3 foi, care se coc pe dosul tavii (atentie, se scot imediat de pe tava, altfel se intaresc si se scot greu). O foaie se farimiteaza bine, se inmoaie in lapte caldut, se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi. Deasupra se pun cele trei albusuri, batute pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fructe
Rulada Cu Nuca
Ciocolata Alb-negru
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Tarta Cu Lamiie Verde
Bocelute Cu Brinza
Simanku
Pasca Poloneza
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura Cu Mere Rapida
Prajitura Cu Albus
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Mere In Rochite Galbene
Prajitura Tatiana
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Rulada Cu Capsuni
Prajitura Rudy
Prajitura Usoara
Prajitura Cu Iaurt
 

Top Retete Culinare