Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciocolata De Casa

Ingrediente
150 gr. unt, 250 gr. lapte praf, 100 gr. cacao, 500 gr. zahar, 0,150 l apa, unt pentru tava; vanilie, alune (fascultativ),

Preparare
Se amesteca foarte bine untul cu laptele si cacaua, pina se formeaza o pasta omogena. Se fierbe un sirop din zahar si apa pina se leaga ca pentru dulceata. Dupa ce se raceste putin siropul, se toarna cite putin peste pasta. Tava se va tine la rece (zero grade) cel putin 12 ore. Inainte de a se a umple, tava trebuie unsa cu unt. Se obtine 1 kg. de ciocolata. Se poate pune in sirop o jumatate de baton de vanilie sau, cind se toarna in forme, se pot pune si alune.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema De Vanilie
Prajitura Mosaic
Granola Cu Mere
Rulada Cu Miere Si Gris
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Din Mere Si Brinza De Vaca
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Baclava Cu Lamiie
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Prajitura Cu Mere Sferturi
Tarte Cu Struguri
Prajitura Cu Ciocolata
Prajitura De Post
Prajitura Cu Stafide
Bomboane Raffaello
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Stelute Cu Scotisoara
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Cu Mere Si Vin
 

Top Retete Culinare