Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Simanku

Ingrediente
8 linguri de zahar, un litru de lapte, 6 oua, 250 gr. de zahar (8 linguri), 6 linguri de faina, un praf de copt, 1/2 l de frisca, ciocolata rasa

Preparare
Intr-o tava cu pereti mai inalti se caramelizeaza cele 8 linguri de zahar. Laptele cu ouale si zaharul se amesteca bine si se toarna peste caramel. Separat se pregateste blatul. Se bat albusurile cu zahar, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se toarna peste lapte, se niveleaza usor si se da la copt cam 50 de minute. Focul trebuie sa fie cam la minim. Dupa ce se coace se lasa in tava sa se raceasca de tot apoi se rastoarna pe un platou. Se pune frisca batuta si se rade ciocolata.

Servire
Se poate servi cu sos de zahar ars

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Americana Cu Ciocolata
Prajitura Cu Cartofi
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Tarta Cu Pere Si Smochine
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Bezele
Prajitura Alba
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Alcazar
Prajitura Cu Marmelada
Prajitura Nuca Cu Crema
Prajitura Cu Scortisoara
Prajitura Durere
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Baclava Cu Sirop De Rom
Cataif
Prajitura Cu Crema De Cafea
Pasca Poloneza
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
 

Top Retete Culinare