Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Simanku

Ingrediente
8 linguri de zahar, un litru de lapte, 6 oua, 250 gr. de zahar (8 linguri), 6 linguri de faina, un praf de copt, 1/2 l de frisca, ciocolata rasa

Preparare
Intr-o tava cu pereti mai inalti se caramelizeaza cele 8 linguri de zahar. Laptele cu ouale si zaharul se amesteca bine si se toarna peste caramel. Separat se pregateste blatul. Se bat albusurile cu zahar, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se toarna peste lapte, se niveleaza usor si se da la copt cam 50 de minute. Focul trebuie sa fie cam la minim. Dupa ce se coace se lasa in tava sa se raceasca de tot apoi se rastoarna pe un platou. Se pune frisca batuta si se rade ciocolata.

Servire
Se poate servi cu sos de zahar ars

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Cu Ciocolata Si Menta
Fructe Uscate In Foetaj
Chifle Dulci
Cornulete Cu Alune
Tarta Cu Pere
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Prajitura Diplomat
Prajitura Neagra
Eclere Cu Ciocolata Si Banane
Rulada Cu Fructe De Padure
Prajitura Cu Prune Si Alune
Prajitura Simpla Cu Piersici
Portocale Glasate
Placinta Cu Mere (daneza)
Alba Ca Zapada
Ciocolata De Casa
Prajitura Glazurata
Mere Coapte
Turta Dulce
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
 

Top Retete Culinare