Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Savarina Cu Frisca De Albus

Ingrediente
1/2 albus, 1 galbenus, 2 linguri zahar, 15 gr. pesmet, 1/2 lingurita marmelada de caise, sare

Preparare
Se freaca galbenusul cu o lingura de zahar si sare, pina se dizolva cristalele de zahar, apoi se amesteca cu albusul batut spuma, vanilia si pesmetul. Se pune in forme mici de tabla speciale pentru savarina, care se pun intr-o tava si se coc la un foc potrivit. Din 1 lingura zahar si 50 ml apa se prepara un sirop care se fierbe 3-4 minute, apoi se toarna peste savarinele reci. Se ung pe deasupra cu un strat de marmelada si se orneaza cu restul de albus batut cu zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pandispan Cu Marmelada
Prajitura Mozaic
Prajitura Cu Struguri
Prajitura De Craciun
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Susan
Pricomigdale Cu Ciocolata
Prajitura Cu Afine
Prajitura Furnicuta
Rulada Cu Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Prajitura "alba Ca Zapada"
Prajitura Cu Marmelada
Placinta Cu Mere
Cornete Cu Frisca
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Fagure Tiganesc
 

Top Retete Culinare