Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Painea Episcopului

Ingrediente
5 oua, zahar, faina, stafide, migdale, coaja lamaie, unt

Preparare
Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura De Malai
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura Musuroi
Prajitura Cu Crema De Vanilie
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Portocale Glasate
Cornete Cu Frisca
Simanku
Eclere Cu Ciocolata Si Banane
Muffins Cu Smintina
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Blute Cu Nuca De Cocos
Placinta Cu Iaurt
Langosi
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Galuste Cu Capsuni
Prajitura Angelica
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Prajitura Alba
 

Top Retete Culinare