Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Painea Episcopului

Ingrediente
5 oua, zahar, faina, stafide, migdale, coaja lamaie, unt

Preparare
Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fructe (prune)
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Prajitura Cu Nuci
Prajitura Nougat
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Piinisoare Imbracate In Bezea
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Prajitura Cu Mere Insiropata
Prajitura Frageda Cu Mere
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Prajitura Cu Malai
Amandina De Cofetarie
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Prajitura Mirinda
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Peynirli Kunefe
Tiramisu Original Italian
Delicioasa
Salam De Biscuiti
 

Top Retete Culinare