Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Painea Episcopului

Ingrediente
5 oua, zahar, faina, stafide, migdale, coaja lamaie, unt

Preparare
Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pandispan Cu Marmelada
Colomba De Paste
Tiramisu Cu Brinza Mascarpone
German Pancake
Prajitura De Malai
Fursecuri Cu Nuci
Muffins-aperitiv
Baclava Cu Lamiie
Prajitura Cu Zmeura
Tarta Cu Mere Si Bezea
Ecler Miha
Alba Ca Zapada
Halva Turceasca
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Prajitura Cu Struguri
Cataif Cu Fulgi De Porum
Blute Cu Nuca De Cocos
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Prajitura Cu Branza
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
 

Top Retete Culinare