Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Painea Episcopului

Ingrediente
5 oua, zahar, faina, stafide, migdale, coaja lamaie, unt

Preparare
Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Caise Si Mac
Prajitura Cu Portocale
Savarina Cu Portocala
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Fructe Uscate In Foetaj
Bohema
Prajitura De Martipan
Portocale Glasate
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Bezele
Placinta Cu Mere
Prajitura Cu Cocos
Sarlota Cu Prune
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Semlar
Prajitura Kety
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajituri Cu Mandarine
 

Top Retete Culinare