Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Painea Episcopului

Ingrediente
5 oua, zahar, faina, stafide, migdale, coaja lamaie, unt

Preparare
Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si se coace cam o ora la foc potrivit.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarte Cu Struguri
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Prajitura Cu Blat De Albus
Coltunasi Cu Magiun
Omleta Cu Dulceata
Ciocolata
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Praline Cannelle
Prajitura Cu Mere Rase
Prajitura Porumbita
Prajitura Rulata
Prajitura Cu Prune Si Migdale
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Chec De Portocale
Negresa De Post
Placinta Cu Visine (caise, Prune)
Savarina
Tiramisu Cu Fructe
Banane Mamdazi
Prajitura Cu Gratii
 

Top Retete Culinare