Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Dubla Cu Visine Si Caise

Ingrediente
aluat: 200 g unt, 200 g zahar tos, un zahar vanilat, 3 oua, 300 g faina, un praf de copt; umplutura: 400 g caise, 400 g visine, 3 oua, 3 linguri zahar, un plic zahar vanilat, 100 ml frisca

Preparare
Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Cu Lamaie
Bomboane Raffaello
Prajitura Speciala Cu Stafide
Prajitura Durere
Prajiturele Cu Alune
Halva Turceasca
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Prajitura Din Mere Si Brinza De Vaca
Prajitura Cu Mere Si Smintina
Prajitura-spuma
Prajitura Cu Crant
Tarta Cu Mere Si Bezea
Prajitura Mozaic
Prajitura Cu Mere Si Migdale
Ischler
Gerbeaud Cu Miere
Prajitura Iulia
Prajituri Delicioase "cuib De Viespe" Cu Scortisoara
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
 

Top Retete Culinare