Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Dubla Cu Visine Si Caise

Ingrediente
aluat: 200 g unt, 200 g zahar tos, un zahar vanilat, 3 oua, 300 g faina, un praf de copt; umplutura: 400 g caise, 400 g visine, 3 oua, 3 linguri zahar, un plic zahar vanilat, 100 ml frisca

Preparare
Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Albus
Placinta Cu Mere (daneza)
Papanasi Fierti Muntenesti
Prajitura Cu Frisca
Mere Pe Canapea
Cartofi
Prajitura Kety
Placinta Americana De Mere
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Prajitura Cu Malai
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara
Papanasi Moldovenesti
Halva Turceasca
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Bezele Cu Cafea
Tarta Cu Mere
Savarina De Gris
Sarlota
Arlechin
 

Top Retete Culinare