Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Dubla Cu Visine Si Caise

Ingrediente
aluat: 200 g unt, 200 g zahar tos, un zahar vanilat, 3 oua, 300 g faina, un praf de copt; umplutura: 400 g caise, 400 g visine, 3 oua, 3 linguri zahar, un plic zahar vanilat, 100 ml frisca

Preparare
Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Regina Maria
Prajitura Cu Branza Dulce Si Budinca
Savarina Olexiuc
Rulada Cu Foi Si Crema De Ciocolata
Prajitura Cu Frisca
Rulou Cu Dovleac
Tarta Cu Pere Si Smochine
Semlar
Ischler
Portocale In Pijama
Genoise
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Mazurca Cu Migdale
Pupi
Prajitura Cu Iaurt
Triunghiuri Cu Nuca
Tiramisu Cu Ananas
Prajitura Melania
Gofrete
 

Top Retete Culinare