Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci

Ingrediente
Blat: 175 g unt, 250 g zahar, coaja rasa de lamiie, 3 oua, 120 g faina, 100 g nuca de cocos, un praf de copt, 50 ml lichior de cocos, Crema: 300 g mure, 2 nectarine, 10 foi gelatina, 400 g brinza de vaci, 150 g iaurt de vanilie, 200 ml crema de whisky, 40

Preparare
Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.

Servire
Se poate pudra cu putin zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Mere Coapte
Cartofi De Ciocolata
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Prajitura Cu Crema De Lapte
Prajitura Cu Banane Daniela
Prajitura Furnicuta
Prajitura Cu Dulceata Si Crema Nes
Patrate Cu Brinza De Vaca
Piine De Albus
Prajitura Simpla Cu Caise
Rulada Cu Banane
Scoarta Cu Nuca
Halva Turceasca
Prajitura Berlineza
Mozartkugeln
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Cornuri
Fagure Tiganesc
Eclere
 

Top Retete Culinare