Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci

Ingrediente
Blat: 175 g unt, 250 g zahar, coaja rasa de lamiie, 3 oua, 120 g faina, 100 g nuca de cocos, un praf de copt, 50 ml lichior de cocos, Crema: 300 g mure, 2 nectarine, 10 foi gelatina, 400 g brinza de vaci, 150 g iaurt de vanilie, 200 ml crema de whisky, 40

Preparare
Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.

Servire
Se poate pudra cu putin zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Bohema
Tarte Cu Struguri
Placintele Cu Brinza
Papanasi Prajiti
Inimi De Ciocolata
Prajitura Trandafir
Galuste Cu Prune
Prajitura Simpla Cu Caise
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Tarta Cu Mure
Prajitura Bucuresti
Prajitura In Trei Culori
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura Rodica
Prajitura Nougat
Prajitura Neagra
Tarta Dubla Cu Visine Si Caise
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Pricomigdale
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
 

Top Retete Culinare