Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci

Ingrediente
Blat: 175 g unt, 250 g zahar, coaja rasa de lamiie, 3 oua, 120 g faina, 100 g nuca de cocos, un praf de copt, 50 ml lichior de cocos, Crema: 300 g mure, 2 nectarine, 10 foi gelatina, 400 g brinza de vaci, 150 g iaurt de vanilie, 200 ml crema de whisky, 40

Preparare
Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.

Servire
Se poate pudra cu putin zahar.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Metru
Tarta Dubla Cu Visine Si Caise
Tarta Cu Orez Si Visine
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Valurile Dunarii
Prajiturele Cu Nuci
Prajitura A La Minut
Covrigei Parfumati
Prajitura Crocanta Cu Mere
Cabana
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Cataif Cu Frisca
Prajitura Cu Mere
Rafaello
Bomboane Raffaello
Cremsnitul Puturosului
Tarta Cu Pere
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
 

Top Retete Culinare