Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura De Craciun

Ingrediente
foi: 2 oua, 100 gr. ulei,100 gr. miere de albine, 100 gr. zahar, faina cit cuprinde, o lingurita amoniac. crema: 800 gr smintina, 3 cani nuci macinate, o cana de zahar, esenta rom

Preparare
Foile: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii ninse cu faina. Foile se tin la cuptor 5-10 min, fara sa se rumeneasca deasupra. Crema: smintana se bate cu zaharul, pina se obtine frisca, se amesteca cu nuca macinata si esenta de rom.

Servire
Se serveste a doua zi, pudrata cu zahar sau glazurata cu ciocolata alba si fulgi de ciocolata

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Papanasi Aromati
Sarlota
Felii De Portocale In Aluat
Prajitura Cu Cartofi
Prajitura Emma
Bomboane Rafaello
Prajitura Cu Mere Rapida
Valurile Dunarii
Strudel Cu Nuci
Placinta Cu Mere
Corabioare
Fursecuri Din Albusuri
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura "zi Si Noapte"
Prajitura Cu Amoniac
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Prajitura De Migdale
Baclava Cu Lamiie
Prajitura Rapida
Prajitura Crocanta Cu Mere
 

Top Retete Culinare