Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bocelute Cu Brinza

Ingrediente
Aluat: 150 g brinza de vaci, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 5 linguri ulei, 5 linguri lapte, 300 g faina, un praf de copt. Umplutura: 100 g caise uscate, coaja rasa de la o lamaie, 350 g brinza de vaci, 2 galbenuse, 50 g zahar, un plic zahar vani

Preparare
Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Albinita
Piinisoare Imbracate In Bezea
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Prajitura Cu Nuci
Tarta Cu Orez Si Visine
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Bezele
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Prajitura Inteligenta
Caise
Prajituri Rapide Pentru Ceai
Scutecele Domnului
Mere Prajite In Aluat
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura Cu Mere Insiropata
Placinta Americana De Mere
Senatori
Prajitura Kety
Portocale In Halat
 

Top Retete Culinare