Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tiramisu Original
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Prajitura Foarte Simpla Cu Mere
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Tarta Cu Caise Si Smantana
Garoafe
Cornete Cu Frisca
Rulada Cu Nuca
Cornulete De Rahat
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Nuga
Prajitura Cu Mere
Baclava
Prajitura Cu Suc De Rosii
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Crepes Cu Ciocolata Si Banane
Prajiturele Vanilate
Prajitura Cu Branza Dulce Si Budinca
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Prajitura Cu Mere De Post
 

Top Retete Culinare