Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Regina Maria
Bulgari De Zapada
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Sarlota Cu Prune
Prajitura De Ciocolata
Savarina
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Placinta Cu Mere
Prajitura Cu Visine
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Bohema
Prajitura Transilvania Cu Mere
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Bezele
Mazurca Cu Migdale
Prajitura Cu Rom
Tarte Cu Capsuni
Negresa De Post
 

Top Retete Culinare