Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Mosaic
Gofrete
Madelaine
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
Prajitura Cu Revent
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Cornuri
Tarta Cu Mere Si Bezea
Prajitura Cu Ulei Si Fructe
Prajitura Cu Prune Si Alune
Prajitura Cu Mere Felii
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Cataif
Coronite Cu Alune
Regina Maria
Tarta Cu Caise Si Smantana
Muffins Cu Nuci
Ciocolata De Casa
 

Top Retete Culinare