Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Kety
Cornulete Cu Bors
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Bounty
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Cu Dulceata Si Crema Nes
Pandispan
Alb-negru
Cirese In Aluat
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Tarte Cu Ananas
Prajitura Suedeza
Prajitura Cu Nuca
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Cu Biscuiti
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura Raphaelo
 

Top Retete Culinare