Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rafaello Cu Alune
Prajitura "ambasador"
Banane Mamdazi
Prajitura Cu Crant
Papanasi Aromati
Alb-negru
Savarina Cu Portocala
Profiterolles Cu Frisca
Portocale Glasate
Triunghiuri Cu Nuca
Prajitura Rapida Cu Cirese
Cremsnit
Prajitura Glazurata
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Cornete Cu Frisca
Trufe Cu Ciocolata
Prajitura Cu Marmelada
Prajitura A La Minut
Chec De Portocale
Prajitura Cu Mere Si Cafea
 

Top Retete Culinare