Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Angelica

Ingrediente
Pentru blat: 6 oua, 1 cana faina, 1 cana zahar tos, 1 praf de copt, 1 varf lingurita sare

Preparare
Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de lemn pana lasa toata apa apoi se adauga zaharul vanila si se freaca in continuare pana devine o crema. Se adauga coaja rasa de la lamaie si zeama, iar apoi frisca si fructele din conserva. Cele 2 blaturi obtinute se insiropeaza cu zeama de la fructe iar apoi se pune toata crema intre ele. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se intinde cat e calda. Se taie abia dupa cateva ore, de preferat a se lasa peste noapte.

Servire
Se poate presara si nuca de cocos

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Turta Dulce
Branzoaica Cu Afine
Prajitura Musuroi
Tiramisu Cu Ananas
Mere Caramelizate
Savarina Suedeza
Chiftele Din Mere
Prajituri Delicioase "cuib De Viespe" Cu Scortisoara
Prajitura Alba
Alune Cu Ciocolata
Placintele Cu Visine
Bomboane Raffaello
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Prajitura Cu Crema
Scoarta Cu Nuca
Prajitura Inteligenta
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Crepes Cu Ciocolata Si Banane
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Pandispan
 

Top Retete Culinare