Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cataif Cu Frisca

Ingrediente
½ kg taitei cu ou, 250 g zahar, ¾ kg frisca, unt, sirop

Preparare
Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot siropul. Se asaza stratul de cataif pe un platou patrat si se taie in patrate. Se intinde un strat de frisca de 5 cm inaltime peste foaie si se acopera cu cealalta, pastrind ordinea in care au fost taiate. Fiecare patrat se garniseste cu un mot de frisca si se da la rece.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Angelica
Prajiturele "de Nisip"
Prajitura Cu Mere De Post
Saratele Cu Chimen
Prajiturea Cu Ness
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
Prajitura Suedeza
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Tarta Cu Caise Si Smantana
Prajitura Lia
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Placintele Cu Brinza
Patrate Cu Brinza De Vaca
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Rulada Fina Cu Ness
Savarina De Gris
Cremsmit Cu Capsuni
Prajitura Speciala Cu Mac
Langosi
 

Top Retete Culinare