Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Negresa In Pijama

Ingrediente
B l a t u l: 6 oua intregi, 180 g zahar, 70 g faina, 3 linguri cacao; C r e m a: 200 g unt, 120 g zahar, 2 linguri cacao; S p u m a: 4 albuse, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie

Preparare
Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta. Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Peste aceasta crema se pune spuma, care se face astfel: se bate pe aburi pina se ingroasa. Se lasa cca 10 minute sa se raceasca, apoi se intinde peste crema. Deasupra spumei se rade ciocolata.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rafaello
Triunghiuri Cu Nuca
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Harlekin
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura Cu Lamiie
Alune Cu Ciocolata
Prajitura Mozaic
Rulada Cu Nuca De Cocos
Cirese In Aluat
Arlechin
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
Tarte Cu Capsuni
Cornuri
Prajitura Cu Banane Daniela
Prajitura Rodica
Chec Pufos
Prajiturele Pentru Ceai
Elmi
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
 

Top Retete Culinare