Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Mere In Aluat De Foi

Ingrediente
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de portocale, 3 mere, 3 linguri suc de lamiie, 30 g unt

Preparare
Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.

Servire
Prajitura se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Bulgari De Zapada
Cornete Cu Frisca
Prajitura Iulia
Tiramisu Cu Fructe
Prajitura Cu Dulceata
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Nuga
Rulouri Cu Marmelada
Langosi
Prajitura Cu Iaurt
Prajitura Suedeza
Prajiturele Pentru Ceai
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Trufe
Prajitura Cu Mere Insiropata
Tarta Cu Ciocolata Si Menta
Prajitura Cu Banane Daniela
Savarina Cu Pesmet
Mingiute Cu Visine
 

Top Retete Culinare