Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Mere In Aluat De Foi

Ingrediente
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de portocale, 3 mere, 3 linguri suc de lamiie, 30 g unt

Preparare
Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.

Servire
Prajitura se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema
Tarta De Piersici
Tarta Cu Orez Si Visine
Prajitura Raphaelo
Mere In Rochite Galbene
Dame Blanche
Ciocolata
Prajitura "alba Ca Zapada"
Placinta Cu Mere (daneza)
Prajitura Cu Crema De Vanilie
Trufe
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura De Post
Pricomigdale Cu Ciocolata
Mere Coapte
Prajitura Cu Ulei Si Fructe
Prajitura "zi Si Noapte"
Cornuri
Sarlota
 

Top Retete Culinare