Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Mere In Aluat De Foi

Ingrediente
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de portocale, 3 mere, 3 linguri suc de lamiie, 30 g unt

Preparare
Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.

Servire
Prajitura se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema De Lamiie
Carti De Joc
Tarta Cu Fructe
Prajitura Fina Fara Faina
Prajitura Rapida Cu Zmeura
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Prajitura Cu Rom
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Tarta Cu Prune
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Tarta Cu Mure
Blanc-manger De Ciocolata
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Rulada Iulia
Prajitura Cu Afine
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Prajitura Cu Crema Caramel
Kokosbullar / Graddbullar
Kazan Dibi
Prajitura "alba Ca Zapada"
 

Top Retete Culinare