Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Mere In Aluat De Foi

Ingrediente
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de portocale, 3 mere, 3 linguri suc de lamiie, 30 g unt

Preparare
Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.

Servire
Prajitura se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Prajitura Simpla Cu Caise
Chiftele Din Mere
Prajitura-spuma
Tarta Cu Caise Si Smantana
Inimi De Ciocolata
Patrate Cu Brinza De Vaca
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Albus
Prajituri Americane
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Tarta De Ciocolata
Prajitura Cu Dulceata Si Crema Nes
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
Prajitura Cu Stafide
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Albinita
 

Top Retete Culinare