Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tarta Cu Mere In Aluat De Foi

Ingrediente
450 g aluat de foi, 100 g gem de caise, 100 g gem de portocale, 3 mere, 3 linguri suc de lamiie, 30 g unt

Preparare
Se lasa aluatul sa se decongeleze. Se face un cerc din aluat. Se clateste cu apa o forma de tarat sau de tort si se asaza aluatul. Se formeaza o margine ridicata. Se incalzesc impreuna cele doua feluri de gem si se intinde jumatate din cantitate pe aluat. Se spala fructele, se taie sferturi si se scot cotoarele. Pulpa se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamiie. Untul se topeste intr-o cratita. Se asaza felii de mar peste aluat ca tiglele. Se ung cu unt si dulceata, se presara cu scortisoara si se coace tarta 30-35 min.

Servire
Prajitura se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Cirese
Prajitura Cu Ness
Ischler
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Prajitura De Malai
Gofrete
Piersici
Prajitura De Castane
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Tarta Cu Pere Si Migdale
Martipan
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Bomboane Raffaello
Prajitura Cu Suc De Rosii
Savarina De Gris
Prajitura De Post
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Tiramisu I
Prajitura Marmorata Cu Fructe
 

Top Retete Culinare