Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Furnicuta
Prajitura De Mere Cu Glazura
Ursuleti
Prajitura Hilda
Profiterolles Cu Frisca
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Lacrima De Elefant
Prajitura Cu Brinza Dulce (kaesekuchen)
Mazurca
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Portocala
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Muffins Cu Martipan
Ischler
Prajitura Cu Crema De Cafea
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Cremes Nemtesc
Strudel Cu Nuci
Prajitura Amandina
Portocale In Halat
 

Top Retete Culinare