Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Fina Cu Mac
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Ecleruri
Prajitura "ambasador"
Prajitura Metru
Bomboane Raffaello
Prajitura De Migdale
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Rulada Cu Marmelada
Praline Cannelle
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Prajitura Cu Mere
Bohema
Placinta Cu Branza
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajitura In Trei Culori
Cornulete Cu Alune
Covrigei Parfumati
Kazan Dibi
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
 

Top Retete Culinare