Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Cu Zmeura
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Bocelute Cu Brinza
Genoise
Prajitura Cu Branza
Savarina Cu Frisca De Albus
Covrigei Parfumati
Prajitura Suedeza
Cornulete De Rahat
Tiramisu Ii
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Muffins-aperitiv
Prajitura Glazurata
Prajitura De Craciun
Cremsnit Rapid
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura Crocanta Cu Mere
 

Top Retete Culinare