Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Negresa Simpla
Prajitura Transilvania Cu Mere
Tarta Cu Prune Uscate
Placinta Cu Poalele In Brau
Semlar
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Savarina Cu Pesmet
Savarina Suedeza
German Pancake
Prajitura Cu Visine, Caise Sau Prune
Prajitura Cu Brinza Dulce (kaesekuchen)
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Albus
Prajitura Cu Mere Si Vin
Alba Ca Zapada
Tarta Cu Pere Si Migdale
Cataif Cu Frisca
Rulada Cu Mac
Tiramisu Original
Ieftin Si Rapid
 

Top Retete Culinare