Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Vanilie Si Lapte
Bocelute Cu Brinza
Prajitura Cu Marmelada
Placinta Cu Poalele In Brau
Prajitura Cu Ciocolata
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Cornete Cu Frisca
Papanasi Cu Mere
Prajitura Cu Mere Si Smintina
Rafaello
Prajitura Cu Mere De Post
Prajitura De Malai
Mere Pe Canapea
Simanku
Prajitura Carte Noire
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Tarte Cu Capsuni
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Fursecuri Din Albusuri
 

Top Retete Culinare