Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
Prajitura Cu Mere Si Biscuiti
Rulada Cu Lamaie
Prajitura Cu Gem Si Cacao
Dame Blanche
Prajitura Diplomat
Piinisoare Imbracate In Bezea
Patratele Cu Crema Si Nuca De Cocos
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Muffins Cu Martipan
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Prajitura Cu Mere Felii
Coltunasi Cu Magiun
Prajitura Cu Miere
Prajitura Mirela
Prajitura Rapida Cu Cirese
Alcazar
Baclava
 

Top Retete Culinare