Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura "giorgiana"
Tiramisu Cu Fructe
Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci
Prajitura Cu Portocala
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Halva Turceasca
Prajitura Cu Lapte Si Arome
Gofrete
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Nuga
Strudel Cu Mere Foarte Simplu
Baclava
Placinta Cu Mere Si Nuci
Sarailie
Prajitura Cu Crema
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Rulada De Nuci Cu Marmelada
Cremsnitul Puturosului
Cornulete Cu Zahar Pudra, Vanilie Si Nuci
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
 

Top Retete Culinare