Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Fina Cu Ness
Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Bulgari De Zapada
Prajitura Cu Fanta Si Fructe
Prajitura Porumbita
Coltunasi Cu Magiun
Ecleruri
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
Tarta Cu Zmeura
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Prajitura Cu Ness
Prajitura Angelica
Prajitura Cu Piersici
Prajitura Cu Crema De Banane
Prajitura Kety
Rulada Cu Mac
Placintele Cu Brinza
Mingiute Cu Visine
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Tiramisu I
 

Top Retete Culinare