Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura De Martipan
Cornulete Cu Alune
Prajitura Cu Morcov
Tarta Cu Mere Si Bezea
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Muffins Cu Coniac
Prajitura Cu Gem
Tarta De Mere
Prajitura Cu Nuci
Omleta Cu Dulceata
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Rulada Cu Cacao Fara Faina
Papanasi Prajiti In Untura
Placintele Cu Mere
Plicuri Cu Visine
Tarta De Piersici
Simanku
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
Prajitura Cu Brinza Si Budinca De Vanilie
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
 

Top Retete Culinare