Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Mere Aromata
Galuste Cu Capsuni
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Tarta Exotica
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Prajitura Cu Marmelada
Cornulete Cu Alune
Prajituri Cu Mandarine
Savarina Olexiuc
Prajitura Cu Vanilie
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Chec De Portocale
Sarlota Cu Prune
Prajitura Simpla Cu Piersici
Delicii Cu Nuca
Placintele Cu Visine
Cartofi De Biscuiti
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Rulada Cu Nuca De Cocos Si Cacao
 

Top Retete Culinare