Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Gem
Prajitura Musuroi
Prajitura De Craciun
Bulgari De Zapada Cu Fructe
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Desert Din Mere Crude
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura Greta Garbo
Prajitura Cu Struguri
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura Cu Miere De Albine
Prajitura Cu Cartofi
Rulada Cu Miere Si Gris
Negresa
Carti De Joc
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura Cu Fanta
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Prajitura Cu Caise
 

Top Retete Culinare