Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Miere De Albine
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Tarta Tartin Cu Banane Caramelizate
Placinta Cu Mere Si Nuci
Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Prajitura Cu Rahat Si Nuca
Prajituri Americane
Bezele
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura Cu Fanta Si Fructe
Prajitura Cu Nuci, Ciocolata Si Biscuiti
Prajitura De Castane
Alb-negru
Prajitura Cu Crant
Prajitura Cu Vanilie Si Lapte
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
 

Top Retete Culinare