Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Vanilie
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Cuburi Cu Ciocolata
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Coronite Cu Alune
Prajitura Cu Struguri
Delicatese Cu Cocos
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Prajitura Diplomat
Prajitura Melania
Prajitura Iulia
Cornulete Cu Alune
Amandina De Cofetarie
Domino
Fructe Uscate In Foetaj
Rafaello
Prajiturele Cu Alune
Prajitura Cu Mere Si Migdale
Mere Coapte
 

Top Retete Culinare