Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Rudy
Bezele Cu Lamaie
Bomboane Rafaello
Prajitura Cu Prune
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Baclava Turceasca
Bomboane Raffaello
Negresa Simpla
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Prajitura Cu Blat Din Albusuri
Prajitura Rodica
Blute Cu Nuca De Cocos
Prajitura Cu Fructe Si Brinza De Vaci
Ecler Miha
Bounty
Tarta De Visine
Colomba De Paste
Prajituri Tosca
Ecleruri
 

Top Retete Culinare