Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Crepes Cu Ciocolata Si Banane
Rulada Iulia
Cabana
Lokma
Prajitura Frageda Cu Mere
Halva Turceasca
Mingiute Cu Visine
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Ecler Miha
Prajitura Cu Crema De Lamaie
Prajitura Mosaic
Cremsnitul Puturosului
Prajitura Cu Branza Pentru Cafea
Prajitura Rulata
Prajitura Cu Visine
Mandica
Napolitane
Saratele Cu Chimen
Ciocolata Alb-negru
Prajitura Cu Migdale Si Fructe Rosii
 

Top Retete Culinare