Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Tiramisu Original
Prajitura Cu Visine
Prajitura Cu Suc De Rosii
Sarlota De Ciocolata
Baclava Cu Sirop De Rom
Prajitura Cu Nuci Si Lamiie
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Prajitura Cu Crant
Cremes Nemtesc
Placinta Creata
Rulada De Nuci Cu Marmelada
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Negresa Simpla
Rusa Si Eleganta
Placinta Cu Poalele In Brau
Prajitura Musuroi
Delicioasa
 

Top Retete Culinare