Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Martipan Si Pere
Sarlota Cu Prune
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Prajitura Cu Mere Sferturi
Ieftin Si Rapid
Prajitura Hilda
Tarta De Ciocolata
Ecleruri
Ochi De Pisica
Prajitura Inteligenta
Nuga De Zahar Ars
Prajitura Cu Mere De Post
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Prajitura De Ciocolata
Prajitura Cu Caise Si Mac
Prajitura De Castane
Prajitura Cu Visine, Caise Sau Prune
Prajitura Cu Crant
Prajitura De Craciun
Prajitura Cu Cocos
 

Top Retete Culinare