Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Olguta
Ciocolata
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
Prajitura Cu Caise Si Mac
Savarina Suedeza
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Bulgari De Zapada
Prajitura Cu Mere Rapida
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Prajitura Cu Portocala
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajitura Cu Gris
Sarlota Cu Prune
Rulada Cu Crema De Ness
Rulou Cu Dovleac
Felii De Portocale In Aluat
Prajitura Iulia
Rulada Cu Mac
Ursuleti
Cataif Cu Frisca
 

Top Retete Culinare