Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Rom
Negresa De Post
Lokma
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Desert Din Dovleac
Prajitura Cu Caise Si Mac
Prajitura Cu Malai
Coronite Cu Alune
Salam De Biscuiti
Papanasi Din Mere Cu Drojdie
Prajitura Cu Biscuiti, Lamaie Si Nuca
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura Spornica
Delicatese Cu Cocos
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Chec Pufos
Placinta Americana De Mere
Placinta Cu Mere Si Nuci
Mere In Rochite Galbene
 

Top Retete Culinare