Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Foi De Napolitana
Granola Cu Mere
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura Carte Noire
Cornuri
Cataif
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Prajitura Cu Glazura De Ciocolata
Galuste Cu Prune
Prajitura Trandafir
Placinta Americana De Mere
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Tarta Cu Struguri
Minciunele
Prajitura Fina Cu Mac
Prajitura Cu Mere
Prajitura Cu Crema De Nuci
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Papanasi Cu Mere
Melcisori Cu Mere
 

Top Retete Culinare