Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Dulceata De Visine
Piersici
Albinita
Bezele Cu Lamaie
Rulada Cu Nuca
Napolitane
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Tarta Cu Dulceata De Visine
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Rulada Cu Banane
Baclava Cu Sirop De Rom
Mere Coapte
Desert Din Mere Crude
Nuga
Ochi De Monstrulet
Pirogi
Carti De Joc
Prajitura Cu Cartofi
Prajitura Cu Prune Si Alune
 

Top Retete Culinare