Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Placinta Cu Mere (daneza)
Prajitura Cu Suc De Rosii
Ieftin Si Rapid
Felii De Portocale In Aluat
Cornulete De Rahat
Placintele Cu Visine
Albinita
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Prajitura Cu Stafide
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
Prajitura Hilda
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Prajitura "desteapta"
Rulada Cu Marmelada
Bomboane Raffaello
Placinta Cu Iaurt
Prajitura "petre "
Tarta Cu Ciocolata Si Menta
Prajitura Cu Nuca Si Gem De Caise
Tarta Cu Lamiie Verde
 

Top Retete Culinare