Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rulada Pufoasa Cu Gem De Portocale
Delicatese Cu Cocos
Prajitura Cu Marmelada Si Albus
Genoise
Galuste Cu Capsuni
Prajitura Cu Prune Si Alune
Colomba De Paste
Ciocolata
Prajitura Caramel
Prajitura Kiki
Cornuri
Triunghiuri Cu Marmelada
Cabana
Pricomigdale
Prajitura Cu Smintina Si Marmelada
Placinta Americana De Mere
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Regina Maria
Tarta De Visine
Stelute Cu Scotisoara
 

Top Retete Culinare