Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Struguri
Branzoaica Cu Afine
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Papanasi Cu Gris Si Smintina
Prajitura Cu Miere
Cornulete De Rahat
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Prajituri Schwarzwald
Coltunasi Cu Magiun
Prajitura Cu Prune Si Alune
Tiramisu Cu Fructe
Ciupercute
Prajitura Hilda
Rulada De Lamiie
Prajitura Rapida Cu Cirese
Rulada Fina Cu Ness
Alba Ca Zapada
Cornuri
Cremsnit
Melcisori Cu Mere
 

Top Retete Culinare