Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Muffins Cu Coniac
Placinta Cu Mere Si Nuci
Prajitura Cu Fructe (prune)
Trufe Cu Ciocolata
Prajitura Cu Ciocolata
Chec Pufos
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Prajitura Cu Smintina
Gateu A L`anglais
Tiramisu Original Italian
Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci
Placinta Cu Visine (caise, Prune)
Prajitura Cu Nuca De Cocos
Eclere
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Cu Rom
Prajitura Cu Nuci, Ciocolata Si Biscuiti
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Martipan
Cuburi Cu Ciocolata
 

Top Retete Culinare