Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Blute Cu Nuca De Cocos
Cornete Cu Nuca
Muffins-aperitiv
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Tarta Cu Pere Si Migdale
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
Prajitura Cu Blat De Albus
Prajitura Amandina
Prajitura De Mere Cu Glazura
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Delicatese Cu Cocos
Rulada Cu Miere Si Gris
Prajitura "giorgiana"
Pesmeti De Malai
Strudel Cu Mere
Prajitura Cu Capsune Sau Fragi
Prajitura Cu Crema Caramel
Tarte Cu Capsuni
Prajitura Cu Caise Si Mac
Gateu A L`anglais
 

Top Retete Culinare