Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Muffins Cu Cacao Si Brinza Philadelphia
Prajitura Lia
Ieftin Si Rapid
Prajitura Cu Brinza Si Budinca De Vanilie
Bocelute Cu Brinza
Prajitura Usoara
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Tarta De Ciocolata
Prajitura Cu Blat De Albus
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Prajitura Cu Mere Aromata
Prajitura Porumbita
Fructe Uscate In Foetaj
Granola Cu Mere
Cornulete Cu Alune
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Placintele Cu Brinza
Prajitura Cu Bezea
Negrute
Ochi De Pisica
 

Top Retete Culinare