Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Cirese
Prajitura Zoe
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Galuste Cu Prune Cu Aluat Cu Gris
Prajitura Cu Mere De Post
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Prajitura Mosaic
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Prajitura Cu Malai
Prajitura Kiki
Prajitura Bucuresti
Prajitura Berlineza
Prajitura Mariana
Placinta Cu Mere Si Nuci
Prajitura Cu Scortisoara
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Prajitura Angelica
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Muffins Cu Scortisoara
 

Top Retete Culinare