Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajitura Metru
Biscuiti Cu Crema Ness
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Prajiturele Cu Castane
Prajitura Americana Cu Ciocolata
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara
Prajitura Rodica
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Rulada Fina Cu Ness
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Cataif Cu Fulgi De Porum
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura Cu Mere Si Vin
Rulada Cu Nuca
Baclava Cu Sirop De Rom
Patrate Cu Brinza De Vaca
Negrute
 

Top Retete Culinare