Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Cu Orez Si Visine
Prajitura Simpla Cu Caise
Simanku
Alb-negru
Rulada Cu Crema De Ness
Prajitura Rapida Cu Cirese
Cartofi De Biscuiti
Mandica
Prajiturele Cu Nuci
Prajitura Mozaic
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Mascota
Prajitura Cu Gratii
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Prajitura Cu Mere Si Vin
Baclava Cu Lamiie
Rulada Cu Lamaie
Prajitura Cu Visine Si Lapte
Galuste Cu Prune
Coltunasi Cu Magiun
 

Top Retete Culinare