Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Nuci Si Lamiie
Prajitura Usoara
Prajitura Cu Capsune,cirese Sau Alte Fructe
Placinta Cu Iaurt
Rulada Iulia
Prajitura Cu Brinza Si Budinca De Vanilie
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura Cu Fanta
Prajitura De Martipan
Prajitura Cu Mere De Post
Tarta Cu Struguri
Prajitura Mirinda
Bombe De Ciocolata
Prajitura Cu Nuci Si Marmelada
Albinita
Savarina Suedeza
Tarta Exotica
Fursecuri Cu Nuci
Prajitura Lia
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
 

Top Retete Culinare