Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Amandina De Cofetarie

Ingrediente
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt

Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic de nuca sau migdale macinate, insa nu prea marunt.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Crema De Banane
Prajitura Cu Amoniac
Tarta Cu Mere Si Bezea
Prajitura Cu Fulgi De Orez
Prajitura Cu Fructe (prune)
Scoarta Cu Nuca
Brinzoaice
Ochi De Monstrulet
Portocale In Halat
Prajitura Kati
Tarta Cu Prune Uscate
Muffins Cu Coniac
Prajitura Cu Parfum De Vanilie
Corn Cu Nuca Si Scortisoara
Prajitura Cu Brinza Dulce (kaesekuchen)
Prajitura Cu Mere Si Vin
Prajitura "zi Si Noapte"
Tarta De Ciocolata
Tiramisu Original
Ciocolata Alb-negru
 

Top Retete Culinare