Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pricomigdale

Ingrediente
200 gr. migdale (sau nuci), 1 3/4 pahar zahar, 6 albusuri, 1/2 pahar faina

Preparare
Se oparesc migdalele, se curata de pielita si se pun la uscat intr-un loc cald. Apoi se piseaza marunt si se adauga cite putin albusuri de oua (2-3) si zahar. In compozitia obtinuta, se adauga restul de albusuri, se bate bine si se pune la foc sa se incalzeasca; apoi se lasa sa se raceasca putin, se adauga faina, se amesteca, se pune intr-un cornet si apasind cu mina, se aseaza pe o foaie de hirtie in forma unor turte mici. Pricomigdalele astfel pregatite se pun intr-o tava de tabla si se dau la copt. Cuptorul nu trebuie sa fie fierbinte. In timpul coptului, pricomigdalele trebuie sa se rumeneasca si sa se usuce bine. Dupa ce s-au copt, se pun impreuna cu foaia de hirtie pe un servet ud si bine stors. Imediat ce incep sa se desprinda de pe hirtie pricomigdalele se scot si se aseaza pe platou. Pricomigdalele se pot prepara si cu nuci, in loc de migdale. Pricomigdalele se pot lipi cite doua, ungind partea plata a uneia din jumatati cu marmelada sau cu magiun fierbinte.

Durata
1 h35 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pandispan Cu Marmelada
Prajitura Cu Gris
Simanku
Rulada Iulia
Valurile Dunarii
Tarta Cu Pere
Rusa Si Eleganta
Trufe Cu Ciocolata
Mozartkugeln
Rulada Cu Crema De Ness
Placinta Cu Mere
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Carti De Joc
Prajitura Cu Amoniac
Bounty
Bavarois De Vanilie
Prajitura Cu Nuca Si Crema Ganaj
Prajitura De Mere Weight Watchers (fara Foc)
Prajiturele Pentru Ceai
 

Top Retete Culinare