Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Napolitane Cu Foi "lica"
Tarte Cu Capsuni
Prajitura Cu Stafide
Prajituri Americane
Prajitura Rulata
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajitura Cu Biscuiti
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Alcazar
Cornulete De Rahat
Prajitura Cu Prune Si Migdale
Placinta Cu Branza De Burduf Si Marar
Delicioasa
Cremsnit Rapid
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Vieneza
Delicii Cu Nuca
Tarta Cu Pere Si Smochine
Deliciu Cu Nuci, Vanilie Si Dulceata
Prajitura Cu Foi De Napolitana
 

Top Retete Culinare