Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Prajitura Cu Mere Si Bezea
Ecler Miha
Prajitura Cu Prune Si Alune
Negresa
Prajitura Greta Garbo
Alcazar
Negresa Simpla
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajituri Delicioase "cuib De Viespe" Cu Scortisoara
Prajitura Cu Portocala
Portocale Glasate
Piersici
Rulada Cu Mac
Mingiute Cu Visine
Rulada De Ciocolata
Prajitura De Mere Cu Glazura
Triunghiuri Cu Marmelada
 

Top Retete Culinare