Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Frisca
Valurile Dunarii
Chec Pufos
Strudel Cu Mere
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Triunghiuri Cu Nuca
Ieftin Si Rapid
Tarta De Mere
Prajitura De Migdale
Prajiturele Cu Alune
Mere In Albus
Biscuiti Cu Crema Ness
Negresa
Ochi De Pisica
Desert Din Dovleac
Tarta Cu Mere
Papanasi Moldovenesti
Savarina De Gris
Sarlota De Ciocolata
Prajitura Mozaic
 

Top Retete Culinare