Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Prajitura Cu Mere Felii
Rusa Si Eleganta
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajitura Cu Sirop De Fructe
Rulada Cu Miere Si Gris
Nuci Umplute
Ochi De Pisica
Prajitura Cu Marmelada Si Lamiie
Tarta De Visine
Fructe Uscate In Foetaj
Prajitura Greta Garbo
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Prajitura Cu Branza Si Migdale
Prajitura "desteapta"
Cataif Cu Frisca
Prajitura Suedeza
Ciocolata Alb-negru
Prajitura Cu Capsuni Si Iaurt
 

Top Retete Culinare