Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Mozaic
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Mandica
Turtite Cu Alune Si Curmale
Bavarois De Vanilie
Prajitura Cu Brinza Si Budinca De Vanilie
Garoafe
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Semlar
Prajitura Caramel
Prajitura Cu Suc De Rosii
Tiramisu Cu Brinza Mascarpone
Tort Cu Mandarine Si Capsuni
Prajitura Cu Smintina Si Blat Crocant
Prajitura Speciala Cu Mac
Prajitura Cu Dulceata Si Crema Nes
Granola Cu Mere
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Prajitura Cu Revent
Prajitura De Migdale
 

Top Retete Culinare