Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Vanilie Si Lapte
Prajitura-spuma
Prajitura Furnicuta
Crepes Cu Ciocolata Si Banane
Prajitura "zi Si Noapte"
Rulouri Cu Marmelada
Chifle Dulci
Prajitura Rapida Cu Cirese
Rulada Cu Foi Si Crema De Ciocolata
Rusa Si Eleganta
Gateu A L`anglais
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Lokma
Prajitura Cu Prune Si Migdale
Prajitura Crocanta Cu Mere
Prajitura Marmorata Cu Fructe
Simanku
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Ochi De Monstrulet
Papanasi Fierti Muntenesti
 

Top Retete Culinare