Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Speciala Cu Stafide
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Prajitura Cu Mere Si Glazura De Brinza
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Biscuiti Cu Crema Ness
Prajitura Cu Zmeura
Tarte Cu Struguri
Prajitura Cu Iaurt
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Valurile Dunarii
Prajitura Din Brinza De Vaca Si Nuci
Amandina De Cofetarie
Prajitura Cu Caise Si Mac
Tarta Cu Fructe
Prajitura Cu Prune
Prajitura Iulia
Prajitura Cu Gratii
Rulada Cu Lamaie
Savarina
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
 

Top Retete Culinare