Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Strudel Cu Nuci
Prajitura Cu Bezea
Gateu A L`anglais
Prajitura Transilvania Cu Mere
Negresa De Post
Placinta Cu Mere, De Post
Chec Pufos
Nuga De Zahar Ars
Prajitura Usoara
Prajitura Kiki
Prajitura Rudy
Prajiturele Cu Alune
Caise
Prajitura Cu Revent
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
Negresa In Pijama
Mascota
Rulada De Ciocolata
Tiramisu
Prajitura Cu Mere Si Smintina
 

Top Retete Culinare