Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Berlineza
Cornulete Cu Parizer Si Telemea
Sarailie
Placintele Cu Mere
Rulada Cu Banane
Lacrima De Elefant
Prajituri Cu Mandarine
Rafaello
Tarta Cu Dulceata De Visine
Prajitura Cu Gris
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura A La Minut
Bezele Cu Cafea
Trufe Cu Ciocolata
Lokma
Prajitura Cu Struguri
Prajitura Cu Mere Felii
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Prajitura "giorgiana"
 

Top Retete Culinare