Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Kati
Negresa De Post
Tarta Cu Mere Si Bezea
Placinta Ardeleneasca Cu Branza
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Cornulete De Rahat
Cuburi Cu Ciocolata
Martipan
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Galuste Cu Prune Cu Aluat Cu Gris
Prajitura Zeilor
Tiramisu Din Piscoturi "savoiardi Balocco"
Prajitura Cu Rom
Piine De Albus
Tarta Cu Lamiie Verde
Cornulete (de Vanilie) Cu Nuci
Tarta De Mere
Prajitura Cu Brinza
Delicii Cu Nuca
Prajitura Cu Gratii
 

Top Retete Culinare