Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Foi De Napolitana
Prajitura Mosaic
Eclere
Prajituri Tosca
Negresa
Prajitura Cu Visine
Placinta Cu Mere (daneza)
Rafaelo
Prajitura Cu Alune Si Cacao
Savarina Olexiuc
Prajitura Frageda Cu Mere
Napolitane Cu Foi "lica"
Prajitura De Cartofi Cu Mere (dietetica)
Kazan Dibi
Prajitura De Post
Lokma
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Rulada Cu Mac
Prajitura Cu Afine
Vieneza
 

Top Retete Culinare