Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Bezele
Prajiturele Cu Nuci
Bohema
Tarta Cu Prune
Prajitura Olguta
Muffins Cu Smintina
Strudel Cu Nuci
Rulouri Cu Marmelada
Prajitura Raphaelo
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Savarina Cu Lamiie Si Sirop De Rom
Ischler
Prajitura Cu Rom
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajitura Emma
Prajitura Delicioasa Cu Nuci
Cornete Cu Frisca
Prajitura Usoara
Papanasi Prajiti In Untura
 

Top Retete Culinare