Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Nuca
Tarta Cu Lamiie Verde
Portocale In Halat
Saratele Cu Chimen
Bezele Cu Lamaie
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Negresa In Pijama
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Sarlota De Ciocolata
Prajitura Cu Vanilie
Prajitura Olguta
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Cremes Nemtesc
Prajitura Cu Frisca
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Nuga De Zahar Ars
Placinta Cu Poalele In Brau
Granola Cu Mere
Omleta Cu Dulceata
Trufe Cu Ciocolata Amaruie
 

Top Retete Culinare