Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Mosaic
Scoarta Cu Nuca
Prajitura Nuca Cu Crema
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Cornulete De Rahat
Prajitura Cu Lamiie
Cataif Cu Fulgi De Porum
Prajitura Cu Mere Si Bezea
Prajitura Greta Garbo
Arlechin
Turtite Cu Alune Si Curmale
Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Tarta Cu Lamiie
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Garoafe
Prajitura Cu Miere
Muffins Cu Smintina
Rulada Cu Crema De Ness
 

Top Retete Culinare