Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Transilvania Cu Mere
Tarte Cu Struguri
Bulgari De Zapada
Ochi De Pisica
Prajitura Cu Spuma De Zmeura
Prajitura De Post
Savarina Suedeza
Prajitura Frageda Cu Mere
Prajitura Raphaelo
Rulada Fina Cu Ness
Baclava Cu Lamiie
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Placinta Cu Mere Cu Doua Tipuri De Aluat
Prajitura Zoe
Prajitura Cu Mere
Rulada Cu Frisca
Prajitura Rulata
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Coronite Cu Alune
Rulada Cu Marmelada (sau Dulceata)
 

Top Retete Culinare