Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Mirela
Prajitura Cu Piersici Si Bezea
Mere Caramelizate
Baclava Cu Sirop De Rom
Tarta Cu Lamiie
Prajitura Cu Alune Si Zahar Vanilat
Prajitura Diplomat
Ochi De Pisica
Prajitura Necoapta Din Biscuiti Cu Crema De Fructe
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Cremsnitul Puturosului
Prajitura Cu Crema
Rulada Cu Marmelada
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Muffins Cu Coniac
Prajitura Cu Fidea
Tarta De Mere
Nuci Umplute
Tarta De Ciocolata
 

Top Retete Culinare