Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cataif
Rulada Cu Banane
Tarta Dubla Cu Visine Si Caise
Prajitura Cu Fanta Si Fructe
Mere In Albus
Negresa De Post
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Prajitura Cu Crema De Lapte
Turta Dulce
Prajiturele Cu Castane
Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Cola
Rulada De Nuci Cu Marmelada
Prajitura Cu Nuca Si Miere
Prajitura Cu Gratii
Tarta De Visine
Mere Coapte
Cremes Nemtesc
Caise
Tarta Cu Prune Uscate
Prajitura Musuroi
 

Top Retete Culinare