Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Susan
Tarta Dubla Cu Visine Si Caise
Mandica
Sarlota Cu Prune
Placintele Cu Brinza
Baclava Turceasca
Papanasi Prajiti
Ciocolata
Tarta Cu Brinza Si Portocale
Langosi
Prajitura Ziua Si Noaptea De Post
Rafaello (cu Nuca De Cocos Si Zahar Pudra)
Prajitura Cu Gratii
Desert Din Dovleac
Prajitura Cu Prune
Blanc-manger De Ciocolata
Gofrete
Covrigei Parfumati
Prajitura Inteligenta
Prajitura Cu Cirese
 

Top Retete Culinare