Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
German Pancake
Mingiute Cu Visine
Prajitura Cu Crema De Lamiie
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Prajitura Carte Noire
Prajitura Cu Ulei Si Fructe
Prajitura Cu Branza De Vaci Si Capsuni
Prajitura Cu Miere
Prajitura Cu Iaurt
Rulada Cu Mac
Prajitura Cu Crema De Ciocolata
Strudel Cu Mere Aromat
Profiterolles Cu Frisca
Cuburi De Lamiie
Prajitura Simpla Cu Caise
Bavarois De Vanilie
Placinta Cu Visine (caise, Prune)
Rulada Cu Marmelada (sau Dulceata)
Cataif
 

Top Retete Culinare