Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Bezele

Ingrediente
4 albusuri proaspete, 1 pahar zahar pudra sau zahar tos, marunt

Preparare
Se bat cu telul albusurile pina formeaza o spuma tare. Se adauga zahar pudra sau zahar tos batind mereu. Albusurile batute cu zahar se pot pune cu lingurita pe o foaie alba intinsa pe tava de tabla sau se mai pot aseza cu un cornet de hirtie, dindu-le diferite forme. Se coc la foc potrivit. Bezelele trebuie sa se usuce bine si de aceea se tin in cuptorul cald pina a doua zi. Prajiturile scoase de pe hirtie trebuie pastrate la loc uscat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Choux A La Crème (gogosi Cu Crema)
Vieneza
Prajitura Cu Cacao Si Visine
Tiramisu Cu Fructe
Ochi De Pisica
Negresa Simpla
Rulada Cu Nuca
Prajiturele Pentru Ceai
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Tiramisu Cu Crema Mascarpone
Prajitura De Mere Cu Glazura
Papanasi Aromati
Prajitura Cu Mere Si Migdale
Rulada Fina Cu Ness
Prajitura Cu Brinza De Vaci Si Capsuni
Mingiute Cu Visine
Tiramisu Cu Brinza Mascarpone
Prajitura Cu Smochine
Prajitura Cu Nuca Si Miere
 

Top Retete Culinare