Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema La Pahar

Ingrediente
6 oua, 6 linguri de zahar, ½ l de apa si o lingura de lapte praf, 2 lingurite de gelatina, 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma pentru dulciuri

Preparare
Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa calda. Se omogenizeaza totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot se ia vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se pune in cupe si se aseaza la rece. Frisca poate fi inlocuita cu smintina proaspata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Caramel
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema La Cesti
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Rahat
Crema Pufoasa
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Piersici
Crema De Mere Cu Frisca
Crema Sabaglione
Crema De Cacao Cu Vanilie
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema Pentru Cremes
Crema De Lapte
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Braziliana
Crema De Zahar Ars Fara Oua
 

Top Retete Culinare