Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema La Pahar

Ingrediente
6 oua, 6 linguri de zahar, ½ l de apa si o lingura de lapte praf, 2 lingurite de gelatina, 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma pentru dulciuri

Preparare
Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa calda. Se omogenizeaza totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot se ia vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se pune in cupe si se aseaza la rece. Frisca poate fi inlocuita cu smintina proaspata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema De Frisca
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Piersici
Jeleu De Fructe
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Unt
Crema Alba Cu Zmeura
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema De Cafea
Crema De Mere Cu Albus
Pastel De Limon
Crema Caramel
Sarlota De Ciocolata Cu Nuca
Crema De Unt Cu Coniac
Cirese Cu Crema
 

Top Retete Culinare