Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain-marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Servire
Se serveste rece

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Zahar Ars
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema Din Fructe De Iarna
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema Aurora
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema Pentru Prajituri
Crema De Unt Cu Coniac
Crema De Alune
Crema De Fructe
Crema De Rahat
Crema Braziliana
Crema De Mere Cu Albus
Crema Alba Cu Zmeura
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Cafea
 

Top Retete Culinare