Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain-marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Servire
Se serveste rece

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Unt Cu Coniac
Desert Cu Ciocolata Si Piersici
Crema Din Prune Uscate
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema Aurora
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Vanilie
Crema De Frisca
Cirese Cu Crema
Crema Pentru Prajituri
Crema Englezeasca
Crema Candy
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema Braziliana
Crema De Zahar Ars
Crema Sabaglione
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema Caramel
 

Top Retete Culinare