Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare

Ingrediente
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar

Preparare
Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain-marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus.

Servire
Se serveste rece

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Din Fructe De Iarna
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Unt Cu Coniac
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Ciocolata
Crema De Vanilie Caramelizata
Crema Pentru Cremes
Crema De Vanilie Cu Lichior
Crema De Iaurt
Crema De Lapte Cu Portocala
Pastel De Limon
Crema Englezeasca
Parfait Cu Biscuiti
Jeleu De Fructe
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Mousse Au Chocolat
Crema Candy
Cirese Cu Crema
 

Top Retete Culinare