Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Banane

Ingrediente
4 banane, 2 linguri rom, 4 linguri zahar, 7 foi gelatina.

Preparare
Se rad pe o razatoare cu gaurele mari 4 banane, se stropesc cu 2 linguri de rom si se amesteca cu 4 linguri de zahar. Se bate 1/2 kg de frisca la care se adauga 7 foi de gelatina dizolvata in apa fierbinte si trecuta prin tifon. Se amesteca totul, se toarna intr-o forma unsa cu ulei de migdale si se da la gheata. Dupa ce s-a rasturnat pe farfurie, se aseaza deasupra felii de banane.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema De Cacao Cu Faina
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema Cu Biscuiti
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Pentru Prajituri Si Tort
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Cirese Cu Crema
Crema De Unt Cu Coniac
Mousse Au Chocolat
Trandafir Din Ar Cu Crema
Crema De Oua
Crema De Mere La Pahar
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema De Ciocolata Garnisita Cu Frisca
Crema Englezeasca
Crema De Piersici
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Vanilie Cu Fructe
 

Top Retete Culinare