Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie

Ingrediente
¾ l lapte, 3-4 linguri apa, 3 oua, 4 linguri zahar, ½ lingurita faina, 1 bucatica de vanilie baton, un virf de cutit sare

Preparare
Se pune la fiert laptele cu sarea, vanilia si o lingurita de zahar. Cind incepe sa fiarba, se lasa la foc foarte mic sa fiarba incet. Se pune cite o lingura din albusurile batute spuma si se lasa sa fiarba 1-2 minute, apoi se intorc cu lingura pe cealalta parte si se mai lasa sa fiarba 1 minut. Se scot usor, se asaza intr-un vas adinc si se pune sa fiarba alt rind de spuma de albus. Se procedeaza astfel pina cind tot albusul batut este fiert. Laptele ramas se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul si faina. Se strecoara si se pune din nou la foc amestecind mereu cu lingura pina da un clocot. Se ia imediat de la foc, se lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna peste albusul fiert

Servire
Se serveste rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema La Cesti
Crema De Unt
Crema De Cacao Cu Vanilie
Jeleu De Fructe
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema La Pahar
Crema De Lapte
Crema De Smintina Cu Marmelada
Crema Sabaglione
Crema Din Prune Uscate
Crema De Vanilie Cu Fructe
Crema Braziliana
Crema De Cafea
Lapte De Pasare
Crema Candy
Crema De Mere La Pahar
Crema De Lamiie
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Alba Cu Zmeura
 

Top Retete Culinare