Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarlota De Ciocolata Cu Nuca

Ingrediente
200 gr. zahar pudra, 200 gr. unt, 200 gr. ciocolata, 2 pachetele zahar vanilat, 100 gr. nuci sau migdale, 1 buc. lamiie, 2 tablete de ciocolata, 3 pahare smintina

Preparare
Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pina se obtine o crema omogena.Nucile sau migdalele taiate extrem de fin sint amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamii. Acest amestec se intinde peste crema. Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2 tablete de ciocolata. Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste smintina, amestecindu-se continuu pina se obtine o crema consistenta. Se toarna peste restul compozitiei si se pune castronul in frigider pentru citeva ore.

Servire
Se serveste rece

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Unt
Crema De Rahat
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema De Mere Cu Albus
Crema De Brinza De Vaci Cu Biscuiti
Crema De Mere Crude
Mousse Au Chocolat
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
Crema De Lapte Cu Portocala
Crema De Piersici
Crema De Zahar Ars Fara Oua
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema De Mere Cu Frisca
Crema De Iaurt
Crema Din Prune Uscate
Crema De Unt Cu Coniac
Crema Bavariana (bayerische Creme)
 

Top Retete Culinare