Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Zahar Ars (rasturnata)

Ingrediente
8 oua, 200 gr. zahar, ½ baton vanilie sau 2 plicuri zahar vanilat, 1 litru lapte, 200 gr. zahar pentru ars

Preparare
Se freaca zaharul cu ouale, se subtiaza cu laptele care a fiert cu vanilia. Separat se ard 200 gr. zahar, se imbraca forma cu zahar ars, se toarna compozitia in forma. Se pune sa fiarba la cuptor in baia de apa. Apa trebuie sa fie fierbinte, dar sa nu clocoteasca, pentru ca se fac basici in crema. Crema este fiarta atunci cind se desprinde de pe marginile formei. Se rastoarna rece Se serveste cu siropul pe care si-l lasa.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Pufoasa
Crema De Cafea
Crema De Cacao
Crema Alba Cu Zmeura
Lapte De Pasare Cu Aroma De Vanilie
Crema De Mere Crude
Crema De Cacao Cu Vanilie
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema De Piersici
Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Fructe
Crema De Vanilie
Crema Alba Cu Crusta De Caramel
Crema De Lapte
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Sabaglione
Crema De Alune
Crema De Zahar Ars La Cuptor
Crema Braziliana
 

Top Retete Culinare