Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Zahar Ars (rasturnata)

Ingrediente
8 oua, 200 gr. zahar, ½ baton vanilie sau 2 plicuri zahar vanilat, 1 litru lapte, 200 gr. zahar pentru ars

Preparare
Se freaca zaharul cu ouale, se subtiaza cu laptele care a fiert cu vanilia. Separat se ard 200 gr. zahar, se imbraca forma cu zahar ars, se toarna compozitia in forma. Se pune sa fiarba la cuptor in baia de apa. Apa trebuie sa fie fierbinte, dar sa nu clocoteasca, pentru ca se fac basici in crema. Crema este fiarta atunci cind se desprinde de pe marginile formei. Se rastoarna rece Se serveste cu siropul pe care si-l lasa.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Cupe Cu Crema De Vanilie Si Struguri
Crema De Banane
Crema De Cacao Cu Piersici
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema Englezeasca
Crema De Ciocolata Si Frisca
Amaretto Creme Brulee Sau Crema De Zahar Ars
Crema Dietetica De Fructe Rosii
Crema Cu Alune Sau Nuci Pralinate
Crema De Lapte
Crema De Piersici
Crema De Mere Cu Frisca
Crema De Vanilie Cu Capsuni
Crema De Ciocolata
Crema De Castane
Lapte De Pasare Cu Vanilie
Crema De Rahat
Crema De Ciocolata Inghetata
Crema De Cafea
Lapte De Pasare Acu Vanilie Si Rom
 

Top Retete Culinare