Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crema De Vanilie Cu Capsuni

Ingrediente
½ kg. capsuni sau zmeura, 3-4 linguri de zahar pudra, citeva migdale; Crema: 3 galbenusuri, 4 linguri zahar pudra, ¾ l lapte, 2 pachetele zahar vanilat, 1 lingura faina.

Preparare
Se asaza pe fundul platoului de servit un strat de capsuni sau de zmeura prasarat cu zahar pudra. Deasupra se pun citeva suvite subtiri de migdale prajite in cuptor. Apoi se aseaza din nou un strat de fructe presarate cu zahar si deasupra lor un strat gros de crema de vanilie racorita. Crema de vanilie : se freaca galbenusurile cu zahar, se amesteca cu faina si zaharul vanilat, se subtiaza cu laptele turnat cite putin. Se pune pe foc mic sau pe baie de apa sa se ingroase, amestecind mereu.

Servire
Se serveste dupa ce a fost tinuta in congelator

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Creme

Crema Aurora
Crema Cu Biscuiti
Mousse Au Chocolat
Piersici Cu Fragi Si Spuma De Portocale
Crema Bavariana (bayerische Creme)
Crema De Lamiie Cu Vin
Crema De Mere Cu Frisca
Crema De Lamiie
Lapte De Pasare
Crema De Iaurt
Crema Din Prune Uscate
Crema De Lapte
Bulgari De Spuma In Crema Galbena
Crema Pentru Prajituri
Jeleu De Fructe
Crema De Zahar Ars (rasturnata)
Crema Pufoasa
Crema De Cacao Cu Faina
Crema Sabaglione
Crema De Zahar Ars La Cuptor
 

Top Retete Culinare